Baterie Dus Vitto Verdeline Gold

Stiati ca bateriile de dus au performat de la simplitate la sofisticare?

In acest articol ve-ti afla performantele si diferentele lor. 

Bateriile de duș sunt elemente esențiale al oricărei băi. Ele ne permit spalarea cu ușurință și aduc un plus de confort. Alegerea unei baterii potrivite, poate face o diferență majoră în experiența noastră cand facem duș. 

În trecut, o baterie duș era relativ simpla. Era de obicei fabricata din metal și avea doar câteva funcții de bază, cum ar fi apa calda și rece. Cu toate acestea, în ultimii ani, bateriile de duș au devenit din ce în ce mai sofisticate. Ele sunt acum disponibile într-o varietate de’’ stiluri, materiale și funcții, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a satisface orice nevoie sau buget. 

Tipuri de baterie dus: 

Bateriile de duș pot fi clasificate în funcție de mai multe criterii, cum ar fi montajul, levierul sau rozetele pentru apa calda si rece, cartusul și funcțiile. 

În funcție de tipul de montaj, bateriile de duș pot fi: 

 • Baterii duș de perete:  Acestea sunt cele mai comune tipuri de baterii de duș. Ele sunt montate pe peretele din spatele dușului și sunt disponibile într-o varietate de stiluri și materiale. 
 • Baterii freestanding – de podea- pardoseala:  Aceste baterii sunt montate pe podeaua din interiorul baii. Ele sunt de obicei mai mari și mai masive decât o baterie duș de perete și oferă o varietate mai mare de funcții si eleganta. 
 • Baterii de dus incastrate: Acestea sunt baterii elegante si se ascund in interiorul peretelui ramanand la vedere doar partea aparenta care denota eleganta si rafinament.  

În funcție de tipul de robinet, o baterie de duș poate fi: 

 • Baterie dus cu dubla comanda:  Aceste baterii au două robinete separate, unul pentru apa calda și unul pentru apa rece. 
 • Baterie duș monocomanda:  Aceste baterii au un singur levier ( maneta) care controleaza atât apa caldă, cât și cea rece. 

În funcție de tipul de funcții, o baterie de duș poate avea: 

 • Funcția de reglare a temperaturii: Această funcție permite utilizatorului să regleze cu ușurință temperatura apei. 
 • Funcția de reglare a debitului: Această funcție permite utilizatorului să regleze cantitatea de apă care curge. 
 • Functia Safe Stop 38°C – baterie dus cu blocaj apa calda: Aceasta functie permite setarea temperaturii si protejarea persoanelor care fac dus. Apa nu va depasi niciodata temperature setata si in acest fel, oricine da drumul la apa nu risca oparirea cu apa fierbinte. 

Alegerea unei baterii de duș potrivite 

Atunci când alegeți o baterie de duș, este important să luați în considerare următoarii factori: 

 • Stilul și materialul: Alegeți un stil și un material care să se potrivească cu decorul băii dvs. 
 • Funcțiile: Alegeți funcții care sunt importante pentru dvs., cum ar fi reglarea temperaturii și debitului. 
 • Bugetul: Luați în considerare bugetul dvs. atunci când faceți alegerea, desi ar trebuie facut un efort si achizitionat o bateri care sa dureze in timp. 

Sfaturi pentru întreținerea unei baterii de dus 

Pentru a vă asigura că bateria de dus durează mult timp, este important să o întrețineți corespunzător. Iată câteva sfaturi: 

 • Curățați bateria de duș în mod regulat cu o cârpă moale și apă caldă. 
 • Evitați să folosiți produse de curățare abrazive, deoarece acestea pot deteriora bateria. 
 • Dacă bateria de duș este murdară sau are depuneri de calcar, puteți folosi un produs de curățare special pentru baterii de duș. 

Bateriile de duș sunt un element esențial al oricărei băi. Ele ne pot oferi o experiență de duș mai confortabilă și relaxantă. Prin alegerea unei baterii potrivite și prin întreținerea corespunzătoare, vă puteți asigura că bateria dvs. va dura mult timp. 

Shopping Cart
Scroll to Top