Instalatii Termice

Instalatii termice

Instalatii termice -reprezintă soluția de încălzire pentru tot felul de clădiri, civile sau industriale. Agentul termic este încălzit și pompat în sistem. Folosindu-se combustibil diferit (gaze, petrol, ulei, cărbune, lemn), apoi e transportat prin conducte către corpurile de încălzit.

Produsele care pot fi găsite în magazinul Kelpi.ro sunt de piese de calitate superioară, fabricate de producători renumiți în domeniu pentru eficiență, performanțe, tehnologie modernă. Distribuitoare cu 2 până la 12 intrări, din alamă sau inox. 

Distribuitoare incalzire pardoseala, Distribuitoare Calorifere

Materiale pentru instalații termice – Diversitate și prețuri accesibile. Materialele pentru instalațiile termice din magazinul nostru sunt realizate din materiale de calitate, rezistente, durabile, cum ar fi cuprul, alama, inoxul, tabla, și au prețuri corecte. Astfel, se poate opta pentru vase de expansiune de la 5, 6, 8, 10 și până la 35, 50 litri.

Grup amestec incalzire in pardoseala, Vas expansiune

Pentru grupuri de amestec diferite, precise și ușor de reglat. Cu funcții care servesc la scăderea și menținerea temperaturii dorite, a lichidului de încălzire. La conectarea lui la o instalație de radiatoare cu o temperatură înaltă, dar și pentru alte produse esențiale.Din componența instalațiilor termice fac parte următoarele elemente:

Termostat ambiental, Robineti calorifere

Termostat pentru ambient programabil wireless, cu display în limba română, ideal pentru a controla temperatura din cameră. Destinat unui mediu confortabil și modern.  Seturi de robineti pentru radiatoare, simpli sau decorativi etc. Toate aceste piese fac diferența și trebuie să fie alese în funcție de necesitățile instalației termice. Returul produselor instalatii termice, se poate face in maxim 14 zile conform conditiilor agreate kelpi.ro din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top