Baterii cada

Baterii cada

Baterii cada, baterie cada dus , baterie cada cu dus, baterie cada alba, baterie cada neagra – cu montaj perete sau montare pe cada,baterie freestanding cu montare in pardoseala, baterie montare pe cada. Clasice, moderne, elegante, retro! Monocomanda sau dubla comanda. Baterii termostatate, safe touch 38 grade. Culori alb, negru, crom, auriu sau alte culori, combinate.

Baterie baie

Răspunsul la întrebarea cum să creezi o baie care să fie în tendințele anului îl da noile linii de baterie freestanding . Vorbim despre linia de baterii cada dus, baterie cada cu dus, baterie cada neagra colectii noi moderne, atât ca stil cât și ca funcționalitate. Aspectul lor se potrivește băilor moderniste, unde detaliile precum forma bateriilor încântă privirea prin finisaj și simplitate.

Baterie cada aurie

Obiect igienic necesar asigurarii igienei zilinice impecabile. Relaxarea inseamna confort – siguranta. Pentru obitinerea ei, este necesar ca bateriile sa indeplineasca criteriile placut, durabil, fiabil. La kelpi poti gasi aceste baterii, care contin criteriile de baza! Aspect, calitate si fiabilitate! Bateriile de cada contin dusuri mobile cu functii ploaie, masaj, usor si furtune dus pvc invelite in impletitura metalica.

Baterie cada alba

Baterie cada alba emailata special anticoroziv, in doua sau 3 straturi, pentru o folosire mai indelungata. Bateriile au cartusul ceramic!
Bateriile cada incastrate sau aparente sunt prevazute cu comutator  cada-dus ceramic automat. Baterii aparente din material alama. Bateriile incastrate confectionate din material alama, iar ornamentele exterioare sunt emailate in 2 straturi anticorozive.

Baterie cada neagra

Alege si comanda online din gama baterii cada, diferite modele, culori si stiluri. Bateriile comercializate pe siteul Kelpi.ro, sunt fabricate doar la fabrici cu renume mondial. Acum ai baia dorita, ca aspect, calitate, durabilitate la doar un click! Garantia acordata bateriilor este de 5 ani.
Baterilie cada se pot returna in 14 zile de la achizitie conform politicii de retur din site-ul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top