Bucatarie

Bucatarie!

Baterii bucatarie ! Datorită calității foarte bune, varietății de forme și funcții, bateriile de bucătărie îi vor satisface chiar și pe cei mai pretențioși clienți. Designul elegant, atemporal, culorile diferite ale finisajelor, soluțiile practice și moderne vor face ca bucătăria ta nu doar sa arate bine, ci să devină practică și funcțională.

Având în vedere varietatea stilurilor și posibilității alegerilor echipamentelor sanitare din bucătărie, considerăm că merită să aloci câteva momente pentru a răsfoi paginile site-ului kelpi și a găsi produsele potrivite pentru bucătăria ta.

Baterii chiuveta bucatarie

Baterii bucatarie, clasice, moderne, elegante. Master, tip lebada, pipa mobila, rabatabila, pipa elastica, multifunctionala, cu dus extractibil sau pipa extractibila. 1 Functie , 2 functii,  3 functii. Culori alb, negru, crom — culori combinate Baterii emailate special, in doua – 3 straturi, datorita faptului ca se folosesc in conditii de umiditate. Chiuveta granit pentru bucatarie
Relaxarea inseamna confort si siguranta. Pentru a o obitine avem nevoie de o bucatarie cu aspect placut, cu obiecte durabile si fiabile. La kelpi poti gasi aceste baterii si chiuvete, care contin criteriile de baza! Aspect, calitate si fiabilitate! fabricate din alama, iar ornamentele exterioare sunt emailate in 2 straturi anticorozive.

Chiuveta bucatarie granit

Gama variata la chiuvete bucatarii din granit . Chiuveta bucatarii din granit cu o cuva, 2 cuve, o cuva si picurator, chiuveta 2 cuve si picurator. Chiuveta rotunda, patrata – dreptunghiulara. Datorita aspectului placut si calitati extraordinare pe care chiuvetele de bucatarii ferro il exprima, cererea a crescut substantial.

Acum ai Bucataria dorita, ca aspect – calitate la doar un click distanta! Garantia bateriilor – chiuvetelor este 5 ani. Returul produselor din categoria bucatarie se face in maxim 14 zile din data achizitiei conform politici returului agreate – Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!   

Shopping Cart
Scroll to Top