Pompe recirculare

Pompe recirculare 

Pompa recirculare apa, circulatie, presiune centrala, pompa panou solar. Recirculare – circulatie a apei, este procesul care permite realizarea unui circuit de apa, care ajută nespus la obținerea economiilor financiare substanțiale. Pompa de recirculare a apei – circularea apei este utilizată atât în instalațiile de încălzire cu apă, cat și în instalațiile de climatizare. Circuitele închise răcire, instalațiile industriale. În magazinul kelpi.ro poate fi găsită o gamă largă de pompe grundfos, pompe ferro, pompe Willo, dar și accesorii pentru pompe de recirculare. Fabricate din materiale – calitate superioară, robuste – durabile, la prețuri accesibile.

Pompa recirculare grundfos

Pompa recirculare apa Grundfos este considerată una dintre opțiunile preferate și de încredere în industria sistemelor de încălzire solara. Datorită performanței lor superioare, eficienței energetice și durabilității ocupa primele locuri in vanzari.

Pompa pentru panouri solare este un dispozitiv utilizat în sistemele de încălzire solare. Asigura circulația apei sau a unui agent termic prin colectorul solar și sistemul de stocare a energiei termice. Pompa pentru panou solar ajută la transferul eficient al căldurii colectate de panourile solare către fluidul termic. Astfel suntem siguri că energia solară este utilizată în mod optim.

Pompa recirculare centrala Willo

Pompa de recirculare centrala cu avantaje numeroase: eficiență energetică ridicată, ușor la utilizare, iar cele mai multe modele nu necesită întreținere. Posibilitatea de a putea funcționa ca pompe recirculare – circulație principala, in aplicații pentru încălzire sau cele pentru răcire. O marca apreciata este Willo  care vine cu interfață intuitivă. Soluțiile noastre sunt construite să ofere maximul de eficiență utilizatorului.

Pompa presiune apa

Pompa presiune apa, functioneaza fără întreținere, controler, panou comandă, ambele integrate în cutia control, carcasă disponibilă în varianta din fontă sau cea din oțel inoxidabil, electronica – putere răcită cu aer, motor sincron – 4 poli.  Pompe compacte de repompare în linie, înaltă eficiență, pentru uz casnic, proiectate pentru locuințe rezidențiale. Pompe ce crește presiunea apei la nivelurile cerute în cazul dușurilor, robinetelor și altor puncte de alimentare.

Shopping Cart
Scroll to Top