Distribuitoare incalzire pardoseala

Afișez 1 - 24 din 33 de rezultate

Distribuitoare incalzire pardoseala!

Distribuitor incalzire in pardoseala element foarte important pentru locuinta tuturor, deoarece distribuie caldura in locuinta, pe zone alese de noi. Daca este de buna calitate si precis ne aduce un plus de confort energetic si tot odata termic! Confortul insemna relaxare si siguranta! Alege sa fi relaxat cu produse de buna calitate din alama sau inox de la kelpi! Design precis si robust, materiale de calitate foarte buna, 11 modele din fiecare tip material  alama sau distribuitor otel inox

Distribuitor incalzire pardoseala

Distribuitor format din doua bare cu diametrul interior – 1”, realizate din otel inoxidabil AISI 304, care le confera rezistenta maxima la coroziune si garantia functionarii optime pe termen lung. Elementele suplimentare care contribuie la cresterea durabilitatii dispozitivelor sunt consolele speciale cu izolatie din cauciuc care amortizeaza vibratiile si zgomotele.

Distribuitor calorifere

Consolele dau structurii rigiditate si, in acelasi timp, mentin o distanta constanta intre barele dispozitivului. Distribuitoarele din inox sunt concepute pentru a functiona in instalatiile incalzire – radiatoare, in sistemele – incalzire pardoseala sau mixte.

Distribuitoare Incalzire Pardoseala din alama. Elementul baza al unui sistem – incalzire centrala. Ele pot fi utilizate in sisteme cu radiatoare, incalzire in podea, sisteme mixte. Distribuitoarele permit reglarea precisa a instalatiilor – functionarea fiabila a intregului sistem – incalzire. Returul produselor se fac in 14 zile conform politicii returului din site-ul nostru. Garantia distribuitoarelor este de 15 ani. Scopul nostru confortul vostru!

Sus