Distribuitoare incalzire pardoseala

Distribuitoare incalzire pardoseala!

Distribuitor incalzire in pardoseala – distribuitor calorifer, elemente foarte importante pentru locuinta tuturor.  Importanta este atribuita de faptul ca distribuie caldura in locuinta, pe zone alese de noi. Daca produsul este de buna calitate si precis ne aduce un plus de confort energetic si tot odata termic! Confortul insemna relaxare si siguranta! Alege sa fi relaxat cu produse de buna calitate din alama sau inox de la kelpi! Design precis si robust, materiale de calitate foarte buna, 11 modele din fiecare tip material  alama sau distribuitor otel inox

Distribuitor incalzire pardoseala

Distribuitor – colector, format din doua bare cu diametrul interior – 1”, realizate din otel inoxidabil AISI 304, care le confera rezistenta maxima la coroziune si garantia functionarii optime pe termen lung. Elementele suplimentare care contribuie la cresterea durabilitatii dispozitivelor sunt consolele speciale cu izolatie din cauciuc care amortizeaza vibratiile si zgomotele.

Consolele dau structurii rigiditate si, in acelasi timp, mentin o distanta constanta intre barele dispozitivului. Distribuitoarele din inox sunt concepute pentru a functiona in instalatiile incalzire – radiatoare, in sistemele – incalzire pardoseala sau mixte.

Distribuitor calorifer 

Un distribuitor de calorifer  este un dispozitiv care distribuie apa caldă de la centrala termică către calorifere. Distribuitorul de calorifere este montat pe perete și are mai multe țevi care se conectează la fiecare calorifer. Distribuitorul de calorifere are, de asemenea, un robinet de reglare a debitului de apă pentru fiecare calorifer.

Distribuitor calorifer ce atribuie fiecarui calorifer cantitatea potrivită de apă caldă. Dacă un calorifer nu primește suficientă apă caldă, nu va putea încălzi camera în mod eficient. Dacă un calorifer primește prea multă apă caldă, poate deveni prea fierbinte și poate provoca arsuri.

Distribuitorul de calorifere este, de asemenea, important pentru a proteja centrala termică de supraîncălzire. Dacă un calorifer nu primește suficientă apă caldă, centrala termică va trebui să funcționeze mai mult pentru a încălzi camera. Acest lucru poate duce la supraîncălzirea centralei termice.

Distribuitorul de calorifere este un dispozitiv important pentru orice sistem de încălzire centrală. Asigură că fiecare calorifer primește cantitatea potrivită de apă caldă și protejează centrala termică de supraîncălzire.

Distribuitor incalzire in pardoseala

Distribuitoare Incalzire Pardoseala din alama. Elementul baza al unui sistem – incalzire centrala. Ele pot fi utilizate in sisteme cu radiatoare, incalzire in podea, sisteme mixte. Distribuitoarele permit reglarea precisa a instalatiilor – functionarea fiabila a intregului sistem – incalzire. Returul produselor se fac in 14 zile conform politicii returului din site-ul nostru. Garantia distribuitoarelor este de 15 ani. Scopul nostru confortul vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top