Rigole dus

Rigole dus!

Rigola dus geberit – rigola dus ferro, rigola dus faiantabila, rigola dus cu capac din sticla, scurgere dus sifon dus, cu evacuare pentru drenaj, rigole de dus cu evacuare verticala sau laterala! Aspect foarte important pentru o baie sau dus. Ele asigura evacuarea apei menajere din dus si ne protejeaza inpotriva inundatiilor, de aceea trebuiesc alese cu  deosebita atentie.

Rigola dus geberit

Scurgere dus Geberit CleanLine este o soluție modernă și elegantă pentru dușuri fără cădiță. Rigola este fabricată din oțel inoxidabil și este disponibilă în mai multe dimensiuni și modele. Rigola este montată în podea și are o suprafață de scurgere deschisă, care permite o scurgere rapidă și eficientă a apei. Rigola de duș Geberit CleanLine este ușor de curățat și este disponibilă într-o varietate de finisaje, astfel încât să se potrivească oricărui stil de baie.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unei rigole de dus Geberit CleanLine:

  • Design modern și elegant
  • Fabricată din materiale de înaltă calitate
  • Dispune de o suprafață de scurgere deschisă, care asigură o scurgere rapidă și eficientă a apei
  • ușor de curățat
  • Disponibilă într-o varietate de finisaje

Dacă sunteți în căutarea unei soluții moderne și elegante pentru dușuri fără cădiță, rigola de duș Geberit CleanLine este o alegere excelentă.

Rigola dus ferro

Combină expertiza în tehnologia sanitară cu abilitățile de proiectare versatile pentru a oferi o soluție de pionierat și cuprinzătoare. Locul dvs. de spălat proiectat individual și pentru întreaga baie. Rigolele dus ferro se remarcă cu o serie întreagă de avantaje atât evidente, cât și ascunse, toate combinate inteligent în cadrul sistemului. Acestea asigură mai multă curățenie, mai mult spațiu și mai multă flexibilitate în baie.

Rigola cu capac de sticla

Rigola dus cu capac din sticla securizata si corp din otel inox este un sistem de scurgere pentru dus care are un capac din sticla securizata si un corp din otel inox. Capacul din sticla securizata este rezistent la impact si este disponibil in diferite culori, cum ar fi alb, negru. Sistemul de scurgere este prevazut cu un sifon anti-miros din garda hidraulica de apa, care impiedica patrunderea aerului in canalul de scurgere si aparitia mirosurilor neplacute. Corpul din otel inox este rezistent la coroziune si este disponibil in finisaj lucios sau mat

Rigola dus Faiantabila

Rigola de dus faiantabila este o solutie moderna si eleganta pentru evacuarea apei din baie. Aceasta este prevazuta cu o rama speciala care permite umplerea cu faianta sau gresie, astfel incat sa se potriveasca perfect cu designul interior. Rigolele de dus faiantabile sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si modele, astfel incat sa puteti alege cea mai buna varianta pentru nevoile dvs.

Rigole dus garantate 10- 25 ani ani. Produselor se pot returna in 14 zile, conform politicii returului agreate de site-ului kelpi. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top