Cum comand?

Pentru a comanda unul sau mai multe produse in magazinul online kelpi.ro trebuie sa aveti o adresa de email valida, (unde primiti factura ,informatii despre livrare si unde putem coresponda) si sa urmati  pasii enumerati mai jos.

1. Navigarea prin showroomul electronic kelpi.ro este extrem de simplă şi se poate face prin parcurgerea categoriilor sau subcategoriile de produse , afisate in partea de sus a fiecare-i pagini. Dupa identificarea categoriei sau subcategoriei, faceti click pe denumirea produsului.

2. Pentru o cautare mai rapida si optima, recomandam folosirea filtrelor afisate in partea stanga sus a fiecare-i pagini, unde puteti filtra dupa brend, pret, culoare, tip….., mai avem la dispozitia cumparatorului si sistemul de cautare ,,Search, (pictograma cu semnul de lupa), scrieti denumirea produsului in caseta, asteptati un pic pana la aparitia denumirilor categoriilor, subcategoriilor sau produselor si dati clik pe produsul sau imaginea dorita.

3. Dupa identificarea produsului sau produselor dorite, studiati la rubrica descriere si informatii suplimentare  daca produsul corespunde cerintelor dumneavoastra. Daca produsul e ceea ce doriti, faceti click pe butonul adauga in cos. Produsul va merge la cos si  se va deschide o fereastra pop-up cu produse care se vand frecvent impreuna cu produsul ales de dumneavoastra. Daca va este necesar si acest produs, faceti click pe adauga in cos si la acest produs, dupa carea apasati butonul ,,Finalizeaza”. Daca nu inchideti fereastra apasand butonul finalizeaza ca sa mergeti la cos, sau continua cumparaturile ca sa mergeti inapoi in magazin.

 4. Ajungem la  finalizarea comenzii (checkout) . Inainte de finalizarea comenzii, cumparatorul este rugat sa verifice atent comanda. Daca aveti un cupon, aveti posibilitatea sa il folositi prin bifarea casutei ,, Aplica cupon,,. Selectati daca sunteti persoana fizica sau juridica, completati toate campurile marcate (denumire adresa, telefon, email…. ), daca livrati la alta adresa decat cea de resedinta, bifati casuta ,, Livrez la alta adresa”. De asemenea aveti posibilitatea sa completati in caseta de mentiuni (ex. livrare dupa ora 15 ) .

Selectati metoda de plata, acceptati Termeni si conditii prin bifarea casutei ,, Am cititi si sunt de acord cu termeni si conditii” , dupa care apasati pe butonul ,,Plaseaza comanda”. Dupa plasarea comenzii, veti primi un email care confirma ca s-a primit comanda de catre kelpi.ro,  dar acest email nu inseamna  acceptarea ferma a comenzii.

Va rugam sa verificati si folderul spam daca in cca 5 minute nu primiti email de comfirmare a primirii comenzii si daca nu regasiti email-ul sa sunati la 0735520520 sau sa lansati un mesaj cu mentiunea nu am primit comfirmarea comenzii. 

Shopping Cart
Scroll to Top