Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Brand

Utilizare

Alimentare

Pompe submersibile

Afișez toate cele 4 rezultate

Pompe submersibile

Pompa submersibila, pompa apa, pompa apa murdara, pompa irigatii de mare, medie si mica adancime pentru apa potabila si menajera. Clasa energetica redusa, din otel inox si alte materiale corespunzatoare normelor europene.

Pompa submersibila sp

Sunt pompe submersibile pentru foraj, concepute pentru pomparea apelor subterane. Grundfos SP sunt pompe din oțel inoxidabil și sunt disponibile în 3 grade de material. Pompele sunt potrivite pentru foraje cu dimensiuni cuprinse între 4″ peste 6″ și 8″ până la 10″. Dimensiunile motorului pentru pompe sunt disponibile între 0,37-250 kW.

Pompele Grundfos funcționează în instalațiile domestice, în sistemele din clădiri comerciale, în aplicații de captare, distribuție ṣi tratare a apei pentru orice localitate, în rețelele de irigații, în sistemele din fabrici ṣi din aproape orice spațiu de producție, inclusiv în industria de extracție, de exemplu pe platforme petroliere.

Pompa submersibila apa sq

Sunt pompe submersibile compacte, concepute pentru furnizarea apei subterane menajere pentru locuințe private, lucrări de apă mici și sisteme de irigare mici. Pompă submersibilă multitajată, de 3″, proiectată pentru alimentarea cu apă menajeră, transferul de lichid în rezervoare, irigații și aplicații de mediu. Pompa are rotoare inundate, fiecare având propriul rulment din carbură de tungsten / ceramică.

Pompa este prevăzută cu pornire ușoară și protecție împotriva funcționării la uscat, încărcare, supratensiune, subtensiune, suprasarcină și supraîncălzire.

Motorul este un motor monofazat cu magnet permanent care asigură eficiență optimă într-o gamă largă de încărcare. Motorul este prevăzut cu un capac de înlocuire cu priză. Soluțiile noastre sunt construite să ofere maximul de eficiență utilizatorul. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Sus