Pompe submersibile

Pompe submersibile

Pompa submersibila apa curata, Pompa submersibila apa murdara, Pompa submersibila fantana, Pompa irigatii, Pompe apa submersibile pentru apa potabila si menajera. Pompe cu flotor-plutitor  sau tocator cu clasa energetica redusa, din otel inox, plastic si alte materiale corespunzatoare normelor europene.

Pompa submersibila apa murdara

Pompa submersibila apa murdara, este un dispozitiv electric care se scufunda in apa care trebuie pompata in alta locatie. Aceste pompe sunt concepute pentru a transporta apa murdara.  Pot contine particule in suspensie, cum ar fi noroi, nisip, pietricele si alte materiale.

Pompele submersibile pentru apa murdara sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si capacitati, in functie de nevoile specifice de utilizare. Unele modele sunt concepute pentru a fi utilizate in aplicatii mici, cum ar fi drenarea subsolurilor inundate, in timp ce altele sunt suficient de puternice pentru a pompa apa din bazine mari sau fose septice.

Pompa submersibila apa curata

Pompa submersibila apa curata, este un dispozitiv electric care se scufunda in apa (fantana, put, bazin, etc) care trebuie pompata in alta locatie.

Pompe apa submersibile de apa curata sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si capacitati. Astfel pot fi alese pentru orice aplicatie. Pompele mai mici sunt potrivite pentru sarcini usoare, cum ar fi irigarea gradinilor, in timp ce pompele mai mari sunt potrivite pentru sarcini mai grele, cum ar fi drenarea inundatiilor.

Pompele sunt prevazute cu pornire ușoara și protecție împotriva funcționării la uscat, încărcare, supratensiune, subtensiune, suprasarcină și supraîncălzire.

Returul produselor pompe submersibile, se poate face in 14 zile, conform conditiilor agreate de kelpi.ro, din sectiunea conditii retur.

Soluțiile noastre sunt construite să ofere maximul de eficiența utilizatorului. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top