Despre Noi

Suntem alături de clienții din domeniul instalațiilor încă din anul 2011

Inceputul

Suntem alături de clienții din domeniul instalațiilor încă din anul 2011, când am înființat societatea Store Doplhin SRL. Am demarat activitatea cu pași mici și siguri, deschizând un magazin cu amănuntul, fizic,  dedicat clienților din domeniul instalațiilor termice și sanitare. Odată cu experiența noastră și încrederea clienților în noi am extins activitatea pe sectorul B2B, ca partener și furnizor de obiecte, componente și accesorii de instalații pentru firme din București și județul Ilfov. Creșterea a continuat, iar din 2019 am extins activitatea devenind distribuitor de piese pentru instalații în București și județul Ilfov.

Magazinul online

Anul 2020 a fost un an de cotitură pentru noi toți, un an cu decizii pentru majoritatea proprietarilor de magazine fizice. Ne-am dorit să rămânem alături de clienții noștri,  astfel s-a născut magazinul online Kelpi.ro. A fost soluția nu numai de a continua să servim clienții existenți, ci să putem furniza toată gama de produse instalații sanitare și termice, precum și piese de feronerie, în toată România. Din anul 2020 ne ascultăm clienții și continuăm să ne extindem cu game de produse, astfel încât să răspundem cât mai multor cerințe.

La ora actuală vă stăm la dispoziție cu o gamă diversificată de produse și, pentru ca voi să navigați mai simplu, le-am structurat în următoarele categorii:

Toate produsele noastre sunt destinate tuturor celor care sunt în căutare de design, funcționalitate, ușurință în instalare, confort în curățare și întreținere obișnuită.

Shopping Cart
Scroll to Top