Baterii Bideu

Baterii bideu

Baterie bideu neagra, baterie bideu aurie, baterie bideu alba,baterie dus igienic, baterie wc, toate din material alama , diferite forme modele, culori. Prevazute cu ventil, fara ventil, aerator m24, articulatie sferica, emailate anticoroziv in straturi speciale.

Baterii bideu – obiecte sanitare necesare in orice baie deoarce asigura igiena zilnica. Baterii bideu cu dus ferro si schell sunt o combinație între cea mai nouă tehnologie și designul elegant modernist. Oferta include echipament sanitar pentru bideu, într-o formă modernă și în culori atrăgătoare. Echipate cu soluții inovatoare funcționale, aceastea vă vor oferi pe lângă o utilizare confortabilă, o gestionare economică a apei care duce la o reducere a cheltuielilor. Pe scurt – tot ce îți poți imagina. de la baterie bideu neagra, baterie bideu aurie, baterie bideu alba – baterie dus igienic, dus igienic toate moderne si durabile și chiar mai mult! Relaxarea inseamna confort, siguranta, functionalitate. Pentru a o obitine avem nevoie  de obiecte cu aspect placut, durabil, fiabil. La kelpi poti gasi aceste lucruri, care contin criteriile de baza! Aspect, calitate si fiabilitate!

Pentru  un aspect cat mai placut, bateriile igienice ( baterie wc ) cum se mai spune, ar fi de preferat sa fie din aceeiasi gama sau serie cu celelalte baterii care completeaza igiena din baie. Ele pot fi cu monocomanda, dubla comanda, retro.

Dus igienic

Dus igienic ! Este un obiect foarte important pentru igiena zilnica.  Cu ajutorul unor echipamente corect selectate și potrivite, puteți face utilizarea zilnică a acestor dispozitive confortabilă, ușoară și plăcută. Confortul în utilizare va fi asigurat de funcțiile descrise mai sus, permițându-vă să vă satisfaceți chiar si cele mai exigente așteptări în ceea ce privește calitatea produselor alese.

Baterie dus igienic

Alege, comanda online din gama Baterii dus igienic, baterii bideu cu dus – diferite modele, culori sau stiluri. Bateriile comercializate pe siteul Kelpi.ro sunt produse doar in fabrici renume mondial. Acum ai baia dorita, ca aspect, calitate, durabilitate doar un click distanta! Garantia acordata la baterii bideu este 5 ani. Produsele se pot returna in 14 zile maxim de la data achizitiei conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top