Baterii lavoar

Afișez 1 - 24 din 113 de rezultate

Baterii lavoar !

Baterie chiuveta baie,produsul ce asigura igienei zilnica. Pentru siguranta si confortul nostru e important sa cumparam baterii calitatative, aspectuoase si fiabile! La kelpi poti gasi aceste baterii, care contin toate aceste aspecte. Baterie lavoar alba prevazuta cu inel ornament rotund- patrat la baza bateriei, ornament ce asigura o mai buna stabilitate. Baterii fabricate pentru lavoar, din material alama, ornamentele exterioare fiind emailate anticoroziv.

Baterie lavoar alba. Baterie chiuveta alba

Răspunsul la întrebarea cum să creezi o baie care să fie în tendințele anului îl dă noua linie de baterii lavoar de la ferro. Vorbim despre o baterie lavoar aurie – moderna ca stil si funcționalitate. Aspectul lor se potrivește băilor moderniste, unde detaliile precum forma bateriilor încântă privirea prin finisaj și simplitate.

Baterie lavoar baie

Clasica, moderna, eleganta retro. Cu senzor, temoprizare, infrarosu, termostatate. Culori alb, negru, crom auriu, sau culori combinate. Datorita folosirii in spatii umede, bateriile sunt emailate special anticoroziv, in doua sau 3 straturi. Baterii ferro concepute ca fiind stative, termostatate, prevazute cu cartus ceramic, esential functionalitatii, fiabilitatii, ecomomiei!

Baterii lavoar incastrate in perete

Alegerea unei baterii incastrate cu economie de apă va contribui la reducerea consumului în mod vizibil pentru orice utilizator dar si la design. Pe lângă limitatoarele speciale a debitului utilizate (manerul manevrabil ),  produsele sunt echipate cu un sistem aerare – ferro Air-in System. Acest lucru reduce consumul până la 50% în timpul spalarii, in același timp, fluxul apei rămâne puternic și constant.

Baterie chiuveta baie

Acum ai baia dorita, ca design, calitate, fiabilitate cu doar un click pe kelpi.ro! Garantia acordata pentru baterii ferro si schell, este 5 ani. Produsele se pot returna in 14 zile de la achizitie conform politici returului din site-ul Kelpi.ro . Alege si comanda online baterie lavoar neagra din portofoliul baterii lavoar ferro. Gasesti diferite modele, culori, stiluri. Bateriile comercializate pe siteul Kelpi.ro sunt baterii ferro si baterii lavoar schell. 2 producatori mondiali. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus