Baterii lavoar

Baterii lavoar !

Baterii chiuveta baie, Baterii lavoar, baterii cu senzor, baterii cu temporizare – cele mai bune modele din 2023, element esențial în orice baie. Ele ne ajută să ne spălăm mâinile, fața și dinții, și pot fi, de asemenea, o sursă de design și stil. Când alegi o baterie de lavoar, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare, cum ar fi:

  • Există două tipuri principale de baterii de lavoar: baterii cu robinet simplu și baterii cu robinet dublu. Baterii cu senzor si baterii cu temporizare. Bateriile cu robinet simplu au un singur robinet care controlează apa caldă și rece. Bateriile cu robinet dublu au două robinete, unul pentru apa caldă și unul pentru apa rece. Baterii cu senzor – opțiune populară pentru multe băi. Aceste baterii sunt alimentate de baterii sau de curent electric și sunt activate atunci când un senzor detectează mișcarea. Bateriile cu temporizare sunt un tip de baterie care se oprește automat după un anumit interval de timp. Aceste baterii sunt adesea folosite în spații publice, cum ar fi toaletele publice, pentru a economisi apă

Baterie lavoar alba. Baterie chiuveta alba

Răspunsul la întrebarea cum să creezi o baie care să fie în tendințele anului îl dă noua linie de baterii lavoar de la ferro. Vorbim despre o baterie lavoar aurie – moderna ca stil si funcționalitate. Aspectul lor se potrivește băilor moderniste, unde detaliile precum forma bateriilor încântă privirea prin finisaj și simplitate.

Baterii lavoar baie

Clasica, moderna, eleganta retro. Cu senzor, temporizare, infrarosu, termostatate. Culori alb, negru, crom auriu, sau culori combinate.  Branduri ca ferro, hansgrohe, schell concepute pentru durabilitate si fiabilitate, aspect esential functionalitatii si ecomomiei!

Baterie lavoar incastrata in perete

Alegerea unei baterii incastrate cu economie de apă va contribui la reducerea consumului în mod vizibil pentru orice utilizator dar si la design. Pe lângă limitatoarele speciale a debitului utilizate (manerul manevrabil ),  produsele sunt echipate cu un sistem aerare – ferro Air-in System. Acest lucru reduce consumul până la 50% în timpul spalarii, in același timp, fluxul apei rămâne puternic și constant.

Baterii chiuveta baie

Acum ai baia dorita, ca design, calitate, fiabilitate cu doar un click pe kelpi.ro! Garantia acordata pentru baterii ferro si schell, este 5 ani. Produsele se pot returna in 14 zile de la achizitie conform politici returului din site-ul Kelpi.ro . Alege si comanda online baterie lavoar neagra din portofoliul baterii lavoar ferro. Gasesti diferite modele, culori, stiluri. Bateriile comercializate pe siteul Kelpi.ro sunt baterii produse de branduri cu renume, cum ar fi Hansgrohe, Ferro si Schell toti producatori mondiali. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top