Coloane Dus

Coloane dus

Dusuri baie, coloane dus, sistem dus, coloane de dus cu baterie – clasice, moderne, elegante, retro. Cu 1 Functie , 2 functii, 3 functii. Culori alb, negru, crom auriu, culori combinate, modele incastrate sau aparente. Coloana dus neagra emailata special anticoroziv cu doua sau 3 straturi pentru o durata mai lunga in conditii de umezeala.

Coloana dus cu baterie ferro, este rezultatul unui echilibru perfect dintre un design elegant şi o funcţionalitate de excepţie, realizate cu responsabilitate, din materiale de înaltă calitate şi cu o durată mai indelungata la rezistenta. Coloana dus uşor la intretinut, simplu la utilizat, confort sporit. Funcţionalitatea exceptionala fuzionează cu designul estetic pentru întreaga baie,

Dusuri baie

Dus inseamna relaxarea confort, siguranta. Pentru a se obitine avem nevoie: coloana de dus cu aspect placut, durabila, fiabila. Pe kelpi.ro poti gasi aceasta coloana dus, care contine criteriile ce stau la baza! Aspect, calitate, fiabilitate! Gama variata la coloana sau sistem dus cu baterie termostatata.  Coloana dus neagra se intretine foarte usor datorita stratului emailat.

Te joci cu ideea unei renovări?
Coloana dus hansgrohe pentru instalare aparentă face posibilă o modernizare simplă în duș. Termostatul poate fi montat pe conexiunile de apă existente. Suprafața cromată ușor de întreținut convinge prin calitatea durabila.

Bucură-te de o experiență variată de duș cu sistem dus hansgrohe.
Hansgrohe produce coloane dus si siteme das cu termostat de ani de zile! Treci la o plăcere proaspătă a dușului – pătrat sau rotund.
Dusuri mari in diametru – 240 mm sau mai mari, patrate sau rotunde, cu modul – pulverizare completă Rain și un debit apă de 15 l/min este ideal pentru relaxare în dușul de ploaie XXL – este perfect pentru clătirea părului

Cu pasiunea noastră pentru design şi tehnică, inspirăm şi entuziasmăm oameni din întreaga romanie.  Am produs coloana dus cu baterie safe touch system si coloana de dus cu termostat special pentru nevoile tuturor. Prin combinaţia dintre un know-how vast şi aproape 13 ani de experienţă, ne asigurăm că produsele noastre nu sunt doar estetice si durabile, ci va fac viaţa mult mai uşoară şi mai plăcută.

Coloana dus neagra

Safe Touch System 38*c, Este o funcție extrem de importantă a bateriilor termostatate. Tehnologia specială de construcție a corpului bateriei împiedică încălzirea acesteia în timpul utilizării, protejând utilizatorul de arsuri datorate atingerii accidentale a bateriei. Această măsură de siguranță este utilă în special pentru familiile care au copii.

Comanda online un dus baie din diferite modele, culori, stiluri. Coloana dus neagra  aparenta, incastrata, comercializata pe Kelpi.ro este produsa doar la fabrici renumite mondial. Acum ai coloana dorita ca aspect, calitate, durabilitate, doar la un click distanta! Garantia bateriei aferenta unei coloana dus este de 5 ani. Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top