Coloane Dus

Afișez toate cele 23 rezultate

Coloane dus!

Coloane dus clasice, moderne, elegante, retro. Cu 1 Functie , 2 functii, 3 functii. Culori alb, negru, crom auriu, culori combinate, modele incastrate sau aparente. Coloana dus neagra emailata special anticoroziv cu doua sau 3 straturi pentru o durata mai lunga in conditii de umezeala.

Coloane dus cu baterie ferro, este rezultatul unui echilibru perfect dintre un design elegant şi o funcţionalitate de excepţie, realizate cu responsabilitate, din materiale de înaltă calitate şi cu o durată de viaţă îndelungată. Coloane de dus uşor de curăţat, simplu de utilizat şi sporesc confortul . Funcţionalitatea de excepţie fuzionează cu designul estetic pentru întreaga baie,

Dus baie

Dus inseamna relaxarea confort, siguranta, pentru a se obitine avem nevoie de coloana de dus cu aspect placut, durabil si fiabil. Pe kelpi.ro poti gasi aceasta coloana, care contine criteriile ce stau la baza! Aspect, calitate, fiabilitate! Gama variata de coloana sau sistem dus cu baterie termostatata.  Coloana dus neagra se intretine foarte usor datorita stratului emailat.

Cu pasiunea noastră pentru design şi tehnică, inspirăm şi entuziasmăm oameni din întreaga romanie.  Am produs coloana dus cu baterie safe touch system si coloana de dus cu termostat special pentru nevoile tuturor. Prin combinaţia dintre un know-how vast şi aproape 13 ani de experienţă, ne asigurăm că produsele noastre nu sunt doar estetice si durabile, ci va fac viaţa mult mai uşoară şi mai plăcută.

Coloana de dus

Safe Touch System 38*c, Este o funcție extrem de importantă a bateriilor termostatate. Tehnologia specială de construcție a corpului bateriei împiedică încălzirea acesteia în timpul utilizării, protejând utilizatorul de arsuri datorate atingerii accidentale a bateriei. Această măsură de siguranță este utilă în special pentru familiile care au copii.

Comanda online un dus baie din diferite modele, culori, stiluri. Coloana dus neagra  aparenta, incastrata.  comercializate pe Kelpi.ro sunt produse doar la fabrici renumite mondial. Acum ai dusul dorit ca aspect, calitate, durabilitate, doar la un click distanta! Garantia bateriei aferenta unei coloana dus este de 5 ani. Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus