Pompe-Hidrofoare

Pompe-Hidrofoare

Pompa apa cu turatie variabila si in trepte. Pompe de la producatori consacrati precum ferro si grundfos. Pompe electrice si electronice cu bluetooth si wirless de mare si mica adancime, supraterana sau submersibila.

Hidrofoare

Pompa submersibila

Pompa recirculare
Pompa presiune apa
Pompa suprafata – supraterana
Pompa condens
Pompa circulatie

Pompa Grundfos
Compania este prezentă la nivel mondial prin soluții de pompare inteligente, eficiente energetic, cu o producție anuală de 17 milioane de unități de pompare si reprezentanțe locale în mai mult de 55 de țări și cu peste 19,000 de angajați.

Pompele Grundfos funcționează în instalațiile domestice, în sistemele din clădiri comerciale, în aplicații de captare, distribuție ṣi tratare a apei pentru orice localitate, în rețelele de irigații, în sistemele din fabrici ṣi din aproape orice spațiu de producție, inclusiv în industria de extracție, de exemplu pe platforme petroliere. Soluțiile grundfos sunt construite să ofere maximul de eficiență utilizatorului.

Pompe Ferro

Compania este unul dintre cei mai mari producători de instalații și obiecte sanitare din Europa Centrală și de Est, cu aproape 30 de ani de experiență în industrie. Angajamentul sau este de a oferi cea mai bună calitate produselor. Misiunea este de a satisface nevoile clienților pentru o casă sigură și funcțională. Produsele ferro sunt prezente în milioane de locuri. În fiecare an introduce pe piață produse noi, care răspund din ce în ce mai bine așteptărilor, chiar și ale celor mai exigenți clienți.

Hidrofor

Hidrofoarele grundfos si willo funcționează în instalațiile domestice, în sistemele din clădiri comerciale, în aplicații de captare, distribuție ṣi tratare a apei pentru orice localitate, în rețelele de irigații, în sistemele din fabrici ṣi din aproape orice spațiu de producție. Hidrofoarele sunt construite să ofere maximul de eficiență utilizatorului. Presiunea scăzută sau variabilă a apei este foarte frecventă în casele dintr-o singură sau două familii. Acest lucru duce la dușuri de joasă presiune și la scurgeri la robinet, care reduce semnificativ confortul proprietarului casei.

Wilo este o companie în continuă creștere, cu angajați localizați pe tot globul. Apreciem diversitatea angajaților noștri și individualitatea acestora. Suntem convinși că Wilo poate beneficia de diverse stiluri de viață, medii și virtuți. Diversitatea ne face să avem succes.

Grundfos este o companie prezentă la nivel mondial prin soluții de pompare inteligente, eficiente energetic, cu o producție anuală de 17 milioane de unități de pompare, cu reprezentanțe locale în mai mult de 55 de țări și cu peste 19,000 de angajați. Este o companie ce crede cu adevărat în soluțiile prietenoase cu mediul înconjurător, ne mândrim cu echipamentele ce furnizează apă folosind cât mai puțină energie.

Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top