Pompe recirculare

Afișez 1 - 24 din 30 de rezultate

Pompe recirculare 

Pompa recirculare – recircularea apei este elementul care permite realizarea unui circuit de apa, care ajută nespus la obținerea economiilor financiare substanțiale. Pompa este utilizată atât în instalațiile – încălzire cu apă, cat și în instalațiile – climatizare. Circuitele închise răcire, instalațiile industriale. În magazinul kelpi.ro poate fi găsită o gamă largă de pompe grundfos, pompe ferro, dar și accesorii pentru pompa recirculare. Fabricate din materiale – calitate superioară, robuste – durabile, la prețuri accesibile.

Pompa recirculare grundfos

Modele diferite, fabricate din alamă și fontă. Pompe circulație din magazinul nostru sunt realizate de producători cu renume, cum ar fi Ferro și Grundfos. Acestea pot fi montate rapid, ușor, au înălțime pompare diversă (2, 3,8, 4, 5,5, 6, 6,2, 8, 12 m) – turație variabilă.

Pompa recirculare centrala

Pompa recirculare centrala cu avantaje numeroase: eficiență energetică ridicată, ușor la utilizare, iar cele mai multe modele nu necesită întreținere. Posibilitatea de a putea funcționa ca pompe recirculare – circulație principală. In aplicații pentru încălzire sau cele pentru răcire, motoare eficiente etc. Un model apreciat este – Grundfos Magna1 40-120 F250 care vine cu interfață intuitivă. Soluțiile noastre sunt construite să ofere maximul de eficiență utilizatorului.

Pompa presiune apa

Pompa presiune apa, functioneaza fără întreținere, controler, panou comandă, ambele integrate în cutia control, carcasă disponibilă în varianta din fontă sau cea din oțel inoxidabil, electronica – putere răcită cu aer, motor sincron – 4 poli.  Pompe compacte de repompare în linie, înaltă eficiență, pentru uz casnic, proiectate pentru locuințe rezidențiale. Pompe ce crește presiunea apei la nivelurile cerute în cazul dușurilor, robinetelor și altor puncte de alimentare.

Sus