Cum plătesc?

1. Plata cu card online

Important! Nu se percep comisioane in cazul plăților online folosind carduri bancare .

Pentru plata cu card online, va trebui bifata optiunea plata cu card online. In momentul bifarii optiunii de plata online cu cardul, Cumparatorul este redirectionat pe pagina de plata a procesatorului online de plati.Tranzactia se realizează exclusiv prin sistemele procesatorului online, in condiții de maximă securitate garantata de procesatorul de plati si de platforma EuPlatesc.ro in care magazinul online kelpi.ro este inregistrat. Kelpi.ro nu are acces sub nici o forma la informatiile completate de catre Cumparator in pagina procesatorului de plati. 

2 . Plata in rate cu card online fără dobandă

Pentru plata in rate cu cardul online va trebui bifata optiunea plata in rate cu card bancar. Pentru aceasta facilitate (plata in rate) nu se percep comisioane Cumparatorului.
Plata in rate cu card online se face in conditii de maxima securitate garantate de platforma procesatorului de plati – Plati Online si de platforma EuPlatesc.ro in care magazinul kelpi este inregistrat.

3. Plata prin transfer bancar

In cazul platii prin transfer bancar, va trebui bifata optiunea plata prin transfer bancar. Dupa finalizarea comenzii ve-ti primi o factura pe email, in baza careia se va efectua plata.livrarea comenzii se va face dupa incasarea totala a platii in contul magazinului online.
pe ordinul de plata se va mentiona:

  • Beneficiar Store dolphin srl
  • Cod identificare fiscala Ro29101038
  • Numar inregistrare registru comertului bucuresti J40/11038/2011
  • Strada Stiucii nr 56,sector 2 bucuresti
  • Cont iban RO32 INGB 0000 9999 0624 1024 ING Bank NV

4. Plata numerar

Plata numerar, se poate face la sediul store dolphin srl sau plata ramburs la curier in momentul primirii produselor comandate, cu conditia ca suma platita de catre cumparator curierului, sa nu depaseasca 2500 lei tva inclus. comenzile care depasesc aceasta suma ( 2500 lei) nu sunt acceptate decat cu plata prin transfer bancar sau card online.

Cele mai căutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostate ambient tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top