Filtre Antimagnetita Anticalcar

Filtre Antimagnetita Anticalcar

Filtru antimagnetita – separator magnetic, filtru magnetic, filtru anticalcar, filtru centrala termica – produse necesare protejarii sistemelor de incalzire.

Ce este filtru antimagnetita!

Filtru antimagnetita – separator magnetic este un dispozitiv care folosește un magnet pentru a îndepărta particulele feroase din apa din sistemele de încălzire centrală. Aceste particule pot proveni din diverse surse, inclusiv conducte de oțel, țevi de cupru, țevi de alamă, sobe și calorifere.

Ce contine filtru antimagnetita !

Filtrul antimagnetita – separator magnetic este format dintr-un corp cilindric din metal, care conține un magnet puternic. Apa circulă prin filtru, iar particulele feroase sunt atrase de magnet și se lipesc de acesta. Particulele pot fi apoi îndepărtate din filtru prin deschiderea unui robinet de golire.

Filtrele antimagnetita  sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele. Cele mai frecvente dimensiuni sunt 1/2 inch, 3/4 inch și 1 inch.

Cum protejeaza filtru antimagnetita!

Filtrul antimagnetita – separator magnetic ( filtru centrala termica ) este un dispozitiv important care protejeaza sistemele de încălzire centrală. Particulele feroase pot bloca conductele, ceea ce poate duce la scăderea performanței sistemului și la creșterea costurilor de funcționare. De asemenea, particulele feroase pot provoca rugină și depuneri, ceea ce poate deteriora componentele sistemului.

Unde se instaleaza filtru antimagnetita !

Filtrul antimagnetita separator magnetic trebuie instalat pe circuitul de retur al sistemului de încălzire centrală, înainte de centrala termică. Acest lucru va ajuta la protejarea centralei termice de particulele feroase care sunt spălate din sistem în timpul funcționării.

Filtru anticalcar

Un filtru anticalcar este un dispozitiv care este utilizat pentru a reduce cantitatea de calciu și magneziu din apă. Calciul și magneziul sunt minerale care se găsesc în mod natural în apă și care pot forma depuneri de calcar pe suprafețele cu care intră în contact. Aceste depuneri pot reduce fluxul de apă, pot deteriora aparatele electrocasnice și pot face dificilă curățarea.

Filtrele anticalcar pot fi instalate la punctul de intrare al apei în casă sau în apropierea aparatelor electrocasnice care sunt predispuse la depunerea de calcar

Filtru magnetic

Filtrele magnetice folosesc un câmp magnetic pentru a reorienta moleculele de calciu și magneziu, astfel încât să nu se mai poată coagula și să formeze depuneri de calcar. Aceste filtre sunt eficiente în reducerea depunerilor de calcar, dar nu elimină complet calciul și magneziul din apă.

Filtru magnetic anticalcar

Evita formarea calcarului ”oprindu-l” la trecerea apei multumita unui simplu proces de stabilizare chimica ce nu altereaza caracteristicile de potabilitate nu reduce sau modifica prezenta elementelor Alcaline lasand toate mineralele prezente in apa. Prin incalzirea apei, de la o temperatura de 40°C incepe disocierea si precipitarea Carbonatului de Calciu . Acesta se cristalizeaza in Calcit, genereaza cristale de forma romboedrica, favorizeaza stratificarea si formarea crustelor de calcar dure.

Prin actiunea campului magnetic, modifica agregarea cristallina a carbonatului de calciu lasand loc unei forme cristaline denumite Aragonit. Cristalele de aragonit sunt diferite de cele de calcit avand structura in forma de ace, astfel legatura dintre cristale este mai fragila . Tratamentul prin magnetizare nu reduce duritatea apei ci modifica exclusiv capacitatea calcarului de a se depune in instalatie facilitand eliminarea lui.

 Returul produselor Filtre Antimagnetita Anticalcar, Filtru magnetic se poate face in 14 zile conform politicii de retur Kelpi.ro din sectiunea conditii returScopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top