Baterii de cada la moda in 2024

In 2024, sunt la moda bateriile de cada care combina designul modern cu funcționalitatea. Sunt preferate bateriile freestanding (montare in pardoseala ) si bateriile incastrate, care oferă un aspect mai elegant și mai minimalist băii. De asemenea, sunt populare bateriile cu duș, care permit utilizarea bateriei atât pentru baie, cât și pentru duș – baterii cada dus. 

Bateriile de cadă sunt un element esențial al oricărei băi. Ele sunt responsabile pentru alimentarea cu apă, atât pentru cada de baie, cât și pentru duș. În fiecare an, tendințele în materie de design și tehnologie se schimbă, iar bateriile de cadă nu fac excepție 

Din punct de vedere al finisajelor, cele mai populare sunt cele cromate și cele negre. Finisajul crom este clasic și elegant, în timp ce finisajul negru este modern și elegant. De asemenea, sunt populare bateriile cu finisaje din bronz sau in culoare aurie, care oferă un aspect mai sofisticat băii. 

În ceea ce privește funcțiile suplimentare, cele mai populare sunt termostatul și aireadorul – aeratorul. Termostatul menține temperatura apei constantă, ceea ce este util mai ales pentru persoanele care au copii mici sau care au probleme de sănătate. Aireadorul-aeratorul este un dispozitiv care adaugă aer în fluxul de apă, făcându-l mai plăcut, mai relaxant dar e si economic. 

Iată câteva dintre bateriile de cadă la modă în 2024: 

Baterii frestanding.

Sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la cele clasice, cu finisaj cromat sau auriu, până la cele moderne, cu finisaj negru mat sau bronz. Bateriile frestanding sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să adauge un plus de eleganță și stil băii lor. Acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și funcții, astfel încât să puteți găsi bateria perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

  • Luați în considerare stilul băii dumneavoastră. Bateriile frestanding sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la cele clasice, până la cele moderne. Alegeți o baterie care să se potrivească cu stilul general al băii dumneavoastră.
  • Decideți ce funcții sunt importante pentru dumneavoastră și alegeți o baterie care să le ofere.
  • Luați în considerare bugetul dumneavoastră. Bateriile frestanding sunt de obicei mai scumpe decât bateriile tradiționale. Stabiliți un buget înainte de a începe să faceți cumpărături

Atunci când alegeți o baterie de cadă, este important să luați în considerare stilul dumneavoastră de baie, nevoile dumneavoastră și bugetul dumneavoastra. 

Cele mai căutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare pompe submersibila rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostat centrala tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top