Hidrofoare

Hidrofoare

Hidrofoarele sunt pompe de cre╚Ötere a presiunii cu autoamorsare integrate complete proiectate pentru uz casnic, rezidential. Hidrofor de cre╚Ötere a presiunii ce asigur─â o alimentare constant─â cu apa ├«n cazul aplica╚Ťiilor pentru locuin╚Ťe, gr─âdini ╚Öi cl─âdiri comerciale mici. Hidroforul pompeaz─â apa, ├«n mod automat, prin ├«ntreaga casa. Face posibil─â utilizarea economic─â a apei de ploaie sau a apei subterane independent de racordul la sistemul de alimentare cu ap─â potabil─â.

Scala 2

SCALA2 este un hidrofor complet, pentru o presiune perfect─â la toate robinetele. Include o pomp─â, motor, rezervor, senzor, clapet─â uni-sens, totul ├«ntr-o unitate compact─â ce se instaleaz─â rapid ╚Öi u╚Öor. Av├ónd electronica inteligent─â incorporat─â, prin modul de control, pompa┬á ajusteaz─â performan╚Ťa la orice cerere din sistem. Iar datorit─â motorului r─âcit cu ap─â, ofer─â unul dintre cele mai mici niveluri de zgomot din aceast─â categorie de hidrofoare. Rezultatul este confortul maxim in casa dumneavoastr─â.

Hidrofor wilo

Func╚Ťia de economisire a energiei dezactiveaz─â automat pompa la detectarea debitului zero. Wilo recunoa╚Öte c├ónd, ├«n ciuda vitezei sale, debitul volumetric furnizat este prea sc─âzut. Aceasta ├«nseamn─â c─â supapele din circuitul de consum sunt ├«nchise. Datorit─â func╚Ťiei inteligente, pompa opre╚Öte motorul dac─â debitul volumetric scade sub un nivel minim specificat. La intervale regulate, verific─â dac─â debitul minim volumetric a fost dep─â╚Öit din nou, apoi continu─â ├«n modul de comand─â setat, ├«n modul de comand─â automat. Prin urmare, Wilo- evit─â timpul de func╚Ťionare inutil ╚Öi economise╚Öte energie electric─â de pompare.

Hidrofor cu noi func╚Ťii inovatoare de economisire a energiei. Functii ce permite hidroforului s─â-╚Öi adapteze debitul de ie╚Öire la cererea exact─â a pompelor circuitului de consum conectat. Poate lua ap─â curat─â de oriunde si alimenta o piscina, f├ónt├ón─â sau o cistern─â, o toalet─â, ma╚Öina de sp─âlat sau instala╚Ťiile de irigare din gr─âdin─â. Produsele din categoria hidrofoare se pot returna in maxim 14 zile de la achizitie. Scopul nostru siguranta si confortul vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top