Hidrofoare

Hidrofoare

Hidrofoarele sunt pompe de creștere a presiunii cu autoamorsare integrate complete proiectate pentru uz casnic, rezidential. Hidrofor de creștere a presiunii ce asigură o alimentare constantă cu apa în cazul aplicațiilor pentru locuințe, grădini și clădiri comerciale mici. Hidroforul pompează apa, în mod automat, prin întreaga casa. Face posibilă utilizarea economică a apei de ploaie sau a apei subterane independent de racordul la sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Scala 2

SCALA2 este un hidrofor complet, pentru o presiune perfectă la toate robinetele. Include o pompă, motor, rezervor, senzor, clapetă uni-sens, totul într-o unitate compactă ce se instalează rapid și ușor. Având electronica inteligentă incorporată, prin modul de control, pompa  ajustează performanța la orice cerere din sistem. Iar datorită motorului răcit cu apă, oferă unul dintre cele mai mici niveluri de zgomot din această categorie de hidrofoare. Rezultatul este confortul maxim in casa dumneavoastră.

Hidrofor wilo

Funcția de economisire a energiei dezactivează automat pompa la detectarea debitului zero. Wilo recunoaște când, în ciuda vitezei sale, debitul volumetric furnizat este prea scăzut. Aceasta înseamnă că supapele din circuitul de consum sunt închise. Datorită funcției inteligente, pompa oprește motorul dacă debitul volumetric scade sub un nivel minim specificat. La intervale regulate, verifică dacă debitul minim volumetric a fost depășit din nou, apoi continuă în modul de comandă setat, în modul de comandă automat. Prin urmare, Wilo- evită timpul de funcționare inutil și economisește energie electrică de pompare.

Hidrofor cu noi funcții inovatoare de economisire a energiei. Functii ce permite hidroforului să-și adapteze debitul de ieșire la cererea exactă a pompelor circuitului de consum conectat. Poate lua apă curată de oriunde si alimenta o piscina, fântână sau o cisternă, o toaletă, mașina de spălat sau instalațiile de irigare din grădină. Produsele din categoria hidrofoare se pot returna in maxim 14 zile de la achizitie. Scopul nostru siguranta si confortul vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top