Cabluri degivrare

Cabluri degivrare !

Cablu degivrare tevi, conducte, cismea care ajuta in multe situații pe timpul iernii. Robinetele și conductele aflate la exterior trebuie închise iarna pentru a evita înghețarea acestora. Cablu degivrare tevi – conducte jgheaburi oferă o soluție mult mai simpla. înseamnă că țevile inghețate și scurgerile sunt date uitării! Cablu incalzire anti-îngheț ideal a fost special conceput pentru a evita inghețarea conductelor, robinetelor, conductelor de refulare.
Problemele legate de îngheț pot fi evitate foarte simplu prin montarea unui cablu degivrare conducte apa de-a lungul conductelor. Cablu degivrare conducte apa, este gata de conectare și este prevăzut cu un termostat automat. Odată ce s-a aplicat izolația conductelor, banda este nu doar sigură, ci ajută și la evitarea cheltuielilor suplimentare pentru repararea conductelor de apă și a daunelor cauzate de conductele sparte.
Pachetul se livreaza cu un cablu de conectare de 2 metri, cu fișă împământare cu un regulator de temperatură bimetal. Cablu degivrare este disponibil în variante cu lungimi între1 m și 48m. Cablu pornește la temperaturi sub+5°C , oprește automat când temperatura depășește+13°C. Banda degivrare se poate aplica foarte ușor pe conductele metalice folosind bandă adezivă din aluminiu sau coliere de plastic.
Cabluri degivrare Ideal trebuiesc utilizate întotdeauna în combinație cu o izolație de conductă (din polietilenă) cu o grosime minimă de 10 mm, ceea ce oferă protecția și izolarea optimă și garantează, astfel, funcționarea cu eficiență energetică. Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Voastru!

Cele mai căutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostate ambient tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top