Senzor pisoar

Senzor pisoar!

Senzor pisoar – baterie pisoar! Obiect ce se remarcă nu doar prin design, se remarca si  prin funcţiile variate. Reglarea debitului de apa, timpul curatarii  pisoarului. De la actionarea manuala clapeta la clapeta actionata electronic la 230v sau acumulatori. Printre acestea se numără şi modulul  purificare a aerului care se potrivește cu majoritatea clapetelor de acţionare.

Baterie pisoar

O baterie pisoar cu senzor este un robinet special conceput pentru a controla fluxul de apă dintr-un pisoar. Este de obicei montat pe perete și are un design simplu și minimalist.

Există două tipuri principale pentru baterie pisoar: cu acționare manuală și cu acționare automată.

Baterie pisoar cu acționare manuală este cel mai comun tip de baterii pisoar. Sunt ușor de utilizat și necesită puțină întreținere. Pentru a le folosi, pur și simplu apăsați butonul sau maneta de pe baterie.

Baterie pisoar cu senzor este mai igienica și mai eficienta din punct de vedere al consumului de apă decât bateriile cu acționare manuală. Acestea se activează automat atunci când un utilizator se apropie de pisoar și se opresc automat după un timp predeterminat

Senzor pisoar schell

Soluţiile tehnice din spatele peretelui asigură funcţionarea ireprosabilă, confortul extrem şi durabilitatea maximă, în mod eficient şi discret. La rezervoarele încastrate, clapeta actionare este singurul element vizibil pentru utilizator. În funcţie de utilizare sau condiţiile existente în clădire pot fi utilizate diverse sisteme pentru spălare.

Senzor pisoar geberit

Geberit îmbină cunoștințele de tehnică sanitară cu competența de proiectare, astfel că firma este o referință pentru soluții globale și complet integrate pentru întreaga baie. Aspectul estetic nu este afectat, deoarece este posibilă integrarea în perete a multor componente. Clapeta pisoar este combinatia inteligenta în sisteme unice, astfel că geberit  se poate distinge prin multe avantaje evidente și mai puțin evidente. Senzor pisoar contribuie la o mai bună curățenie, mai mult spațiu și mai multă flexibilitate în baie.

Returul produselor clapeta pisoar se face in 14 zile conform politicii de retur din site-ul Kelpi.ro sectiunea conditii retur. Scopul nostru siguranta si confortul vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top