Clapeta wc

Afișez 1 - 24 din 38 de rezultate

Clapeta Wc !

Clapeta wc  – seria completa de clapete wc geberit imbină designul clar cu formele organice și soluțiile inteligente de design, care acoperă o gamă largă de nevoi și cerințe de proiectare. Clapeta wc geberit delta este la fel de versatiala și de modulara, pe cât este de individual stilul dumneavoastră de viață.

Este foarte important cum alegem o clapeta pentru rezervorul nostru, de aceea trebuiesc alese cu deosebita atentie. In primul rand, clapeta face parte din design-ul bailor noastre, cu cat clapeta este mai aspectuasa, cu atat baia va arata mai eleganta. In al doi-lea rand functionalitatea si economia pe care o putem face la consumul apei.

Clapeta wc geberit

Seria de clapeta delta îmbină forme extraordinare cu materiale deosebite pentru a crea un limbaj distinctiv în materie de design. Seria de produse de baie Premium reflectă amprenta creativă unică a renumitilor arhitecti și designeri care colaboreaza cu geberit: Stilul original distinct se întâlnește cu eleganța și caracterul atemporal.

Diferitele modele moderne ale clapetelor wc delta, sigma, omega se integrează armonios în orice spațiu. Ele sunt completate de multe soluții inteligente pentru nevoi speciale. Pentru a fi mai simplu și mai avantajos, aduceți într-o baie veche strălucirea modernă.

Clapeta rezervor wc

Design liniar drept, linii clare și flexibilitate sporită – acestea sunt caracteristicile seriei complete de clapete wc schell. O gamă extinsă ale modelelor placilor de actionare wc într-un stil modern – oferă spațiu liber maxim pentru design și convinge printr-o versatilitate extraordinară. Pentru oameni la fel de versatili.

Clapeta rezervor wc se poate returna la maxim 14 zile de la achizitie conform politicii returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare conditii click aici . Placa actionare wc este garantata de producator  2- 5 ani in functie de gama. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus