Wc-uri

Wc-uri !

Rezervor wc incastrat. Odata cu avansarea tehnologiei, rezervoarele clasice au cedat locul rezervoarelor wc ingropate. Marii producatori au lansat colectii noi de bazine wc. Rezervoarele încastrate de la Geberit sunt un clasic al instalaţiilor moderne pentru baie, în cei peste 50 de ani de existenţă fiind vândute şi instalate milioane de unităţi în întreaga lume. In acest categorie gasiti si piese de schimb rezervor wc geberit si schell.

Etanşeitatea fiecărui rezervor este verificată strict înainte de livrare. Garanţia de 25 de ani pentru piese de schimb rezervor wc geberit conferă o siguranţă durabilă. Cu rezervorul incastrat Geberit Sigma 12 cm, volumul de spălare poate fi limitat până la 4,5 litri. Astfel, această soluţie este exemplară în ceea ce priveşte consumul de apă, iar la competiţiile WELL-Label se remarcă de fiecare dată prin notele maxime obţinute.

Rezervor wc incastrat

Rezervoare wc schell montus cu înălțime constructivă 115 cm si rezervor de spălare montat încastrat 12 cm. Pentru montaj cu cadru de susținere sau pe perete. Pentru wc suspendat de perete cu dimensiune de fixare 180 sau 230 mm. Rama profilata de oțel autoportantă si vopsită în câmp electrostatic.  Picioarele sunt reglabile pe înălțime 0-20 cm. Economie de apă prin spălare cu două cantități și proces de umplere întârziat (se economisesc cca. 0,5 l/spălare)

Clapete wc

Vă oferim o paletă variată de opţiuni pentru clapete wc de acţionare geberit, cât şi pentru elementele de instalare fiabile de la geberit, pentru montajul în perete. Acestea sunt disponibile în trei înălţimi de montaj diferite şi pentru declanşarea spălării din faţă, iar la înălţimi mai joase de montaj chiar şi de sus. Pentru a fi siguri că totul se potriveşte, clapetele de acţionare de la geberit sunt identificate cu aceeaşi denumire ca rezervoarele încastrate corespunzătoare.

Senzor pisoar

În cadrul sistemului de pisoar geberit si schell toate componentele, precum  sistemele de comandă pentru pisoar sunt perfect armonizate între ele. Astfel, beneficiaţi de toate avantajele într-un singur pachet. Gama variată simplifică substanţial proiectarea, instalarea şi în special întreţinerea instalaţiilor de pisoare.

Produsele din categoria wc-uri se pot returna in maxim 14 zile conform informarii din sectiunea Conditii Retur. Produsele comercializate de Kelpi shop, sunt produse de prducatori cu renume mondial. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top