Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Set Chiuveta si Baterie

Afișez toate cele 6 rezultate

Set chiuveta si baterie!

Set chiuveta si baterie bucatarie.

Chiuvetele din granit au fost imbunatatite cu liant 20% pentru mai multa durabilitate. Bateriile pentru chiuveta sunt  din alama sanitara, cartus ceramic, design modern – practic. Bateriile sunt emailate anticoroziv si vopsite in camp electrostatic pentru a mari rezistena la conditii umede. Chiuveta din granit compusa 80% granit – 20% liant. Specialisti au studiat – constatat ca acest liant in compozitie cu granitul ofera o mai mare rezistanta la lovituri si zgarieturi.

Picurătorul în dreapta sau în stânga? Alegând chiuvetele marcate cu pictograma „Chiuveta reversibilă„ poți decide în care parte dorești să o
poziționezi. Acest lucru îți va permite să o adaptezi la spațiul disponibil din bucătărie. Bateriile de chiuveta sunt prevazute cu aerator ( economizor ) m22-m24, racorduri flexibile de conectare 3/8, iar cele extractibile cu comutator 2 functii dus sau jet. Set bucatarie format din baterii cu garantie 5 ani si chiuveta cu garantie 15 ani.
Alegeti produse de calitate de la ferro garantate 5 ani. Returul produselor se face in 14 zile conform politicii returului site-ului kelpi din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus