Pompe de suprafata

Pompe de suprafata

Pompa apa din otel inoxidabil cu ejector, este pompa centrifuga monoetajata cu autoamorsare. Pompele sunt proiectate pentru diferite aplicații de uz casnic și pentru grădină, inclusiv alimentare cu apă și sarcini de transfer.

Pompa apa JP grunfos.

Este proiectată pentru o funcționare lungă și fără probleme. Designul general este robust, cu o rezistență excelentă la coroziune asigurată de carcasa pompei din oțel inoxidabil, rotorul din compozit și aplicarea vopselei prin electroforeză.

Pompa apa jp este mica și compacta, cu un mâner de ridicare care face ca pompa să fie la îndemână și ușor de transportat. Pompa compactă cu un ejector încorporat cu palete de ghidare. Acest lucru asigură proprietăți optime de autoamorsare, cu o aspirație de la adâncime de până la 8 metri.

Pompa apa autoamorsantă, asigură de asemenea, o funcționare stabilă, deoarece este capabilă să ridice lichidul de sub nivelul admisiei. Poate gestiona un amestec de aer și lichid până când pompa atinge o stare de pompare complet amorsată.

Pompa apa scala grundfos

Estet pompa de creștere a presiunii cu autoamorsare integrate complete proiectate pentru uz casnic. Pompele de creștere a presiunii asigură o alimentare constantă cu apă curată pentru: locuințe, grădini, clădiri comerciale mici. Deoarece este pompa auto-amorsantă, scala poate pompa apa de la un nivel sub pompa cu condiția să fie umplută cu apa. Pompa poate ridica apa de la o adâncime de 8 m în mai puțin de 5 minute. Acest lucru facilitează instalarea și pornirea ușoară a pompei. Asigură o alimentare mai fiabilă a apei în instalațiile în care există riscul de funcționare uscată și scurgeri la furtunul de aspirație sau la conducte. Pompe de suprafata de cea mai buna calitate de la grundfos. Scopul nostru siguranta si confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top