Pompe de suprafata

Pompe de suprafata

Pompa cu tocator wc, pompa ape murdare, pompe condens:

O pompa de suprafata este un dispozitiv folosit pentru a pompa apa dintr-o sursă si sa o directioneze in alta parte.  Aceste pompe sunt amplasate la nivelul solului sau deasupra acestuia și sunt proiectate pentru a funcționa în condiții de presiune relativ scăzută și debit moderat.

Pompa cu tocator

Pompa cu tocator wc – pompa wc este un dispozitiv inovator. Este utilizata pentru pomparea apelor uzate ( pompa ape murdare ) sau a apelor reziduale din diverse surse: Wc-uri, bai, bucatarii sau mașinile de spălat. Pompa este echipată cu un tocator special care poate mărunți diverse deșeuri solide cum ar fi: Fecale, hârtia igienică, șervețelele, resturile de alimente, alte obiecte similare care ar putea obstrucționa sau deteriora pompa.

Pompa ape murdare – pompe ape uzate

Pompa ape murdare, cunoscute și sub denumirea de pompa ape uzate: Este dispozitiv special utilizat pentru a pompa lichide care conțin particule solide suspendate sau sedimente. Aceste particule pot include reziduri pana la 10mm care ar putea obstrucționa sau deteriora pompele obișnuite.

Pompa condens

Pompa condens . Este un dispozitiv care poate evacua condensul produs de centrale în condensație, sau de la unități de aer condiționat. Sistemul de flotor încorporat oprește și pornește echipamentul în mod automat. Cuva este produsă dintr-un material rezistent la condensatul acid. Montajul poate fi pe perete sau pardoseală.

Pompe de suprafata de cea mai buna calitate de la grundfos, Wilo, Saniflo. Scopul nostru siguranta si confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top