Vase expansiune

Vase expansiune.

Vas expansiune – vas de expansiune – vas expansiune plat – vas expansiune centrala – vas dilatare pentru apa calda si rece ce pot fi folosite in instalatii – incalzire centrala cu cazane sau apa rece. Instalatii pentru prepararea apei calde de consum cu boilere sau schimbatoare in placi. Vasele de expansiune sunt elementul de siguranta din instalatie. Într-o instalatie cu circuit inchis – circulatie fortata volumul instalatiei este fix.  Variatia volumului apei din instalatie se datoreaza modificarii densitatii apei. Odata cu incalzirea acesteia, este preluata de vas, astfel incat presiunea sa nu creasca in instalatie.

Vasele de expansiune pentru apa rece pot fi folosite in instalatii tip hidrofor, pentru alimentare cu apa, instalatii – apa racita/climatizare. Presiunea apei din instalatie este asigurata de hidrofor. Hidroforul este alcatuit dintr-un vas de expansiune si o pompa. Vas expansiune apa calda.

Vas expansiune centrala termica.

Vase de expansiune plate 6 L, 8 L, 10 L, 12 L, 18 L. Membrana pentru vas, previne contactul apei cu peretii interiori, evitand astfel coroziunea sau contaminarea si stabilizeaza presiunea. Pe timpul functionarii, pompa asigura cresterea presiunii, umpland astfel membrana.

Rolul unui vas expansiune si componenta lui

Vasul de expansiune conține o cameră de aer sau de gaz comprimat, separată de lichidul din sistem printr-o membrană sau un piston flexibil. Pe măsură ce lichidul sau gazul se dilată în timpul încălzirii, presiunea suplimentară este absorbită de către gazul comprimat din vasul de expansiune. Astfel, vasul de expansiune contribuie la menținerea unei presiuni constante și sigure.

Cand presiunea ajunge la valoarea setata, pompa se opreste. Astfel se atinge volumul maxim al apei in vas. Membrana este intinsa si ocupa toata capacitatea rezervorului.

Produsele noastre sunt premiate în mod regulat și recompensate cu medalii pentru calitatea foarte bună și standardul ridicat de fabricație. Multe dintre ele  (vas expansiune plat ) au câștigat distincții valoroase acordate de instituțiile din industrie, mediu, renumite reviste de construcții si design interior. Grupul FERRO pune un accent deosebit pe îndeplinirea cerințelor standardelor actuale. Menține parametrii tehnici, siguranța și funcționalitatea produselor sale la standarde înalte. De aceea am implementat sistemul de management al calității ISO 9001:2015.

Compania Zilio Industries S.p.a. (Garant) acordă 24 luni garanţie pentru vase expansiune puse în vânzare pe teritoriul Romaniei – Republicii Moldova fabricate de catre Compania Zilio Industries S.p.a. Garanţia este valabilă – teritoriul Romaniei -Republicii Moldova din data vânzării. Compania Novaservis Ferro Group srl este executantul garanţiei pe teritoriul Romaniei – Republicii Moldova în numele Garantului.

Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Voastru!

Shopping Cart
Scroll to Top