Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Material

Vase expansiune

Afișez toate cele 15 rezultate

Vase expansiune.

Vase expansiune pentru apa calda ce pot fi folosite in instalatii – incalzire centrala cu cazane. Instalatii pentru prepararea apei calde de consum cu boilere sau schimbatoare in placi. Vas expansiune este elementul siguranta din instalatie. Într-o instalatie cu circuit inchis – circulatie fortata volumul instalatiei este fix.  Variatia volumului apei din instalatie se datoreaza modificarii densitatii apei. Odata cu incalzirea acesteia, este preluata de vas, astfel incat presiunea sa nu creasca in instalatie.

Vas de expansiune

Vas expansiune pentru apa rece care poate fi folosit – instalatii tip hidrofor, pentru alimentare cu apa, instalatii – apa racita/climatizare. Presiunea apei din instalatie este asigurata de hidrofor. Hidroforul este alcatuit dintr-un vas de expansiune si o pompa. Vas expansiune apa calda.

Vas expansiune centrala termica.

Membrana pentru vas, previne contactul apei cu peretii interiori, evitand astfel coroziunea sau contaminarea si stabilizeaza presiunea. Pe timpul functionarii, pompa asigura cresterea presiunii, umpland astfel membrana.

Vas de expansiune centrala. Cand presiunea ajunge la valoarea setata, pompa se opreste. Astfel se atinge volumul maxim al apei in vas. Membrana este intinsa si ocupa toata capacitatea rezervorului. Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Voastru!

Sus