Termostate ambient

Termostate ambient.

Termostat centrala wireles ambiental pentru incalzire rezidentiala si industriala, cu fir sau wifi, programabile sau neprogramabile, digitale sau manuale.Termostat de ambient in camera – cladire- ajuta la reglarea temperaturii ambientala – implicit la economia electricitatii sau gazelor. Tot odata asigura confortul – siguranta altor lucruri care necesita o temperatura constanta.

Termostat programabil
Termostat wirless
Teromstat cu fir
Termostat incalzire pardoseala

Termostate wirless

Termostat centrala wireless, termostat inteligent, termostat ambiental este o versiune avansat─â a termostatului obi╚Önuit. Echipat cu caracteristici ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi suplimentare, permie s─â ofere un control mai precis al temperaturii, s─â optimizeze eficien╚Ťa energetica. Aceste termostate sunt adesea conectate la internet ╚Öi pot fi controlate de la distan╚Ť─â prin intermediul aplica╚Ťiilor mobile sau prin intermediul asisten╚Ťilor vocali.

Conectivitate Wi-Fi:

Termostatele wireless inteligente se conecteaz─â la re╚Ťeaua Wi-Fi a locuin╚Ťei, permi╚Ť├ónd controlul de la distan╚Ť─â prin intermediul unei aplica╚Ťii mobile sau prin intermediul unui asistent vocal. Aceast─â conectivitate ofer─â posibilitatea de a ajusta temperatura ╚Öi de a programa set─ârile termostatului chiar ╚Öi atunci c├ónd nu te afli acas─â.

Programare și programe predefinite:

Termostat ambiental wireless ce permite programarea temperaturii ├«n func╚Ťie de un program zilnic sau s─âpt─âm├ónal. Utilizatorii pot seta diferite temperaturi ├«n func╚Ťie de momentul zilei sau de preferin╚Ťele lor. Modul de economisire a energiei sau modul de confort, modul sesizare geam deschis, care s─â ofere op╚Ťiuni convenabile ╚Öi eficiente energetic.

Termostat inteligent

├Änv─â╚Ťare automat─â:

Termostate inteligente ce pot ├«nv─â╚Ťa preferin╚Ťele ╚Öi obiceiurile utilizatorului. In ceea ce prive╚Öte temperatura, ajusteaeaza automat set─ârile ├«n consecin╚Ť─â. Aceast─â func╚Ťie de ├«nv─â╚Ťare automat─â asigur─â un confort optim ╚Öi economii de energie f─âr─â a necesita interven╚Ťia manual─â constant─â.

Sisteme de senzori avansa╚Ťi:

Termostatele wireless inteligente pot fi dotate cu senzori avansa╚Ťi cum ar fi:

Senzori de mi╚Öcare, senzori de lumin─â sau senzori de prezen╚Ť─â. Senzorii ajut─â termostatul s─â detecteze dac─â exist─â persoane ├«n ├«nc─âpere ╚Öi s─â ajusteze temperatura ├«n consecin╚Ť─â. De exemplu, dac─â nu exist─â nicio persoan─â ├«n camer─â, termostatul poate reduce automat temperatura pentru a economisi energie.

Integrare cu asisten╚Ťi vocali ╚Öi alte dispozitive inteligente:

Termostatele wireless inteligente pot fi integrate cu asisten╚Ťii vocali, precum Amazon Alexa sau Google Assistant, permi╚Ť├ónd controlul vocal al temperaturii. De asemenea, acestea pot fi integrate cu alte dispozitive inteligente din cas─â, cum ar fi sistemele de iluminat sau de securitate, pentru a crea un sistem complet ╚Öi interconectat.

Prin urmare, un termostat centrala wireless inteligent ofer─â o gam─â larg─â de func╚Ťionalit─â╚Ťi avansate ╚Öi caracteristici care permit controlul precis al temperaturii ╚Öi optimizarea eficien╚Ťei energetice. Produsele termostate ambient se pot returna in 14 zile din data achizitiei conform politicii returului┬ádin site-ul Kelpi.ro Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top