Termostate ambient

Termostate ambient.

Termostat ambiental pentru incalzire rezidentiala si industriala, cu fir sau wireless, programabile sau neprogramabile, digitale sau manuale.Termostat de ambient in camera – cladire- ajuta la reglarea temperaturii ambientala – implicit la economia electricitatii sau gazelor. Tot odata asigura confortul – siguranta altor lucruri care necesita o temperatura constanta.

Termostat programabil
Termostat wirless
Teromstat cu fir
Termostat incalzire pardoseala

Termostate wirless

Termostat wireless, termostat inteligent, termostat ambiental este o versiune avansată a termostatului obișnuit. Echipat cu caracteristici și funcționalități suplimentare, permie să ofere un control mai precis al temperaturii, să optimizeze eficiența energetica. Aceste termostate sunt adesea conectate la internet și pot fi controlate de la distanță prin intermediul aplicațiilor mobile sau prin intermediul asistenților vocali.

Conectivitate Wi-Fi:

Termostatele wireless inteligente se conectează la rețeaua Wi-Fi a locuinței, permițând controlul de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile sau prin intermediul unui asistent vocal. Această conectivitate oferă posibilitatea de a ajusta temperatura și de a programa setările termostatului chiar și atunci când nu te afli acasă.

Programare și programe predefinite:

Termostat ambiental wireless ce permite programarea temperaturii în funcție de un program zilnic sau săptămânal. Utilizatorii pot seta diferite temperaturi în funcție de momentul zilei sau de preferințele lor. Modul de economisire a energiei sau modul de confort, modul sesizare geam deschis, care să ofere opțiuni convenabile și eficiente energetic.

Termostat inteligent

Învățare automată:

Termostate inteligente ce pot învăța preferințele și obiceiurile utilizatorului. In ceea ce privește temperatura, ajusteaeaza automat setările în consecință. Această funcție de învățare automată asigură un confort optim și economii de energie fără a necesita intervenția manuală constantă.

Sisteme de senzori avansați:

Termostatele wireless inteligente pot fi dotate cu senzori avansați cum ar fi:

Senzori de mișcare, senzori de lumină sau senzori de prezență. Senzorii ajută termostatul să detecteze dacă există persoane în încăpere și să ajusteze temperatura în consecință. De exemplu, dacă nu există nicio persoană în cameră, termostatul poate reduce automat temperatura pentru a economisi energie.

Integrare cu asistenți vocali și alte dispozitive inteligente:

Termostatele wireless inteligente pot fi integrate cu asistenții vocali, precum Amazon Alexa sau Google Assistant, permițând controlul vocal al temperaturii. De asemenea, acestea pot fi integrate cu alte dispozitive inteligente din casă, cum ar fi sistemele de iluminat sau de securitate, pentru a crea un sistem complet și interconectat.

Prin urmare, un termostat wireless inteligent oferă o gamă largă de funcționalități avansate și caracteristici care permit controlul precis al temperaturii și optimizarea eficienței energetice. Produsele termostat ambient se pot returna in 14 zile din data achizitiei conform politicii returului din site-ul Kelpi.ro Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top