Grup amestec incalzire pardoseala

Grup amestec incalzire pardoseala!

Kit amestec incalzire pardoseala, grup pompare pardoseala, grup amestec incalzire pardoseala fara pompa sau cu pompa.

Un grup de amestec pentru incalzirea ├«n pardoseala este un dispozitiv care amestec─â apa calda de la cazan cu ap─â rece de la circuitul de ├«nc─âlzire ├«n pardoseal─â pentru a crea o temperatur─â de func╚Ťionare optim─â pentru sistemul de ├«ncalzire ├«n pardoseala. Temperatura de func╚Ťionare recomandat─â pentru un sistem de Incalzire ├«n pardoseal─â este de 35-45 de grade Celsius. Dac─â apa este prea cald─â, podeaua poate deveni prea fierbinte ╚Öi poate fi incomod─â de mers pe jos. Dac─â apa este prea rece, nu va fi suficient de eficient─â pentru a ├«nc─âlzi ├«nc─âperea.

Grupul de amestec pentru incalzirea ├«n pardoseala este format dintr-o van─â cu bil─â cu trei – 4 cai, un termostat ╚Öi o pompa. Vana cu bila cu 3 – 4 cai amestec─â apa cald─â ╚Öi rece ├«n cantit─â╚Ťile corecte pentru a crea temperatura de func╚Ťionare dorit─â. Termostatul regleaz─â temperatura de func╚Ťionare a apei care este furnizat─â sistemului de incalzire in pardoseal─â. Pompa ajut─â la circula╚Ťia apei prin sistemul de incalzire ├«n pardoseala.

Grupul de amestec pentru incalzirea in pardoseala trebuie instalat de un instalator calificat. Este important s─â instala╚Ťi grupul de amestec ( grup pompare pardoseala ) ├«n locul potrivit ╚Öi s─â ├«l regla╚Ťi corect pentru a v─â asigura c─â sistemul de ├«nc─âlzire ├«n pardoseal─â func╚Ťioneaz─â eficient.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unui grup de amestec pentru incalzirea în pardoseala:

  • Asigur─â o temperatur─â de func╚Ťionare optim─â pentru sistemul de ├«nc─âlzire ├«n pardoseal─â
  • Previne supra├«nc─âlzirea podelei
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte eficien╚Ťa sistemului de ├«nc─âlzire ├«n pardoseal─â
  • Reduce consumul de energie
  • Extinde durata de via╚Ť─â a sistemului de ├«nc─âlzire ├«n pardoseal─â

Versiuni si modele in functie de produs. Cu pompa electronica automata clasa A sau fara pompa. Cu robinet termostatici – vana amestec. Cu termometru, robinet aerisire manuala.

Grup pompare, compatibil pentru toate tipurile┬á distribuitoarelor, doar daca distantele dintre axe sunt respectate ca dimensiuni. Reglare precisa – usoara, reversibil.
Returul produselor Grup amestec incalzire pardoseala – grup pompare pardoseala – grup amestec incalzire pardoseala fara pompa sau cu pompa se face in maxim 14 zile din data achizitiei in conditiile agreate de kelpi.ro, din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru siguranta Si confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top