Grup amestec incalzire pardoseala

Grup amestec incalzire pardoseala!

Kit amestec incalzire pardoseala, grup pompare pardoseala, grup amestec incalzire pardoseala fara pompa sau cu pompa.

Un grup de amestec pentru incalzirea în pardoseala este un dispozitiv care amestecă apa calda de la cazan cu apă rece de la circuitul de încălzire în pardoseală pentru a crea o temperatură de funcționare optimă pentru sistemul de încalzire în pardoseala. Temperatura de funcționare recomandată pentru un sistem de Incalzire în pardoseală este de 35-45 de grade Celsius. Dacă apa este prea caldă, podeaua poate deveni prea fierbinte și poate fi incomodă de mers pe jos. Dacă apa este prea rece, nu va fi suficient de eficientă pentru a încălzi încăperea.

Grupul de amestec pentru incalzirea în pardoseala este format dintr-o vană cu bilă cu trei – 4 cai, un termostat și o pompa. Vana cu bila cu 3 – 4 cai amestecă apa caldă și rece în cantitățile corecte pentru a crea temperatura de funcționare dorită. Termostatul reglează temperatura de funcționare a apei care este furnizată sistemului de incalzire in pardoseală. Pompa ajută la circulația apei prin sistemul de incalzire în pardoseala.

Grupul de amestec pentru incalzirea in pardoseala trebuie instalat de un instalator calificat. Este important să instalați grupul de amestec ( grup pompare pardoseala ) în locul potrivit și să îl reglați corect pentru a vă asigura că sistemul de încălzire în pardoseală funcționează eficient.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unui grup de amestec pentru incalzirea în pardoseala:

  • Asigură o temperatură de funcționare optimă pentru sistemul de încălzire în pardoseală
  • Previne supraîncălzirea podelei
  • Îmbunătățește eficiența sistemului de încălzire în pardoseală
  • Reduce consumul de energie
  • Extinde durata de viață a sistemului de încălzire în pardoseală

Versiuni si modele in functie de produs. Cu pompa electronica automata clasa A sau fara pompa. Cu robinet termostatici – vana amestec. Cu termometru, robinet aerisire manuala.

Grup pompare, compatibil pentru toate tipurile  distribuitoarelor, doar daca distantele dintre axe sunt respectate ca dimensiuni. Reglare precisa – usoara, reversibil.
Returul produselor Grup amestec incalzire pardoseala – grup pompare pardoseala – grup amestec incalzire pardoseala fara pompa sau cu pompa se face in maxim 14 zile din data achizitiei in conditiile agreate de kelpi.ro, din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru siguranta Si confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top