Robineti Apa

Afișez toate cele 24 rezultate

Robineti Apa !

Confectionati din alama, alama nichelata, rozeta ornamentala  cromata, fluture, maneta. Robineti trecere pentru apa potabila certificati , agrementati de ministerul sanatatii – uniunea europeana, Robineti decorativi cu obertain/bila. Robineti polar anti inghet.

Corpul, axul, piulita de compensare sunt fabricate din piese turnate, prelucrate de masini-unelte, maneta actionare metalica
garnitura inel dubla, robinet sectiune trecere totala, debit marit, fara pierderea presiunii,

Filetele au numar mare de spire/pas des,  asigura o imbinare sigura/ etansa. Presetupa de compensare – utilizare facila, prin simpla strangere cu ajutorul unei chei plate, bila cromata, lustruita pentru a mari, rezistenta la coroziune, pereti solizi, design robust.

Robineti rezistenti la socuri mecanice si de presiune, control strict al calitatii efectuat in conformitate – standardele europene in vigoare.
Toti robinetii sunt supusi testelor de etanseitate. Robineti coltari – marcati conform standardelor in vigoare, reliefate pe corpul robinetului. Suprafetele care intra in contact cu apa potabila nu sunt placate cu nichel.

Robineti Trecere Apa in conformitate cu standardele in vigoare. indici reliefati pe corpul robinetului.  Suprafetele care intra in contact cu apa potabila-fara nichel.

Robineti Golire prevazuti cu dop, port furtun. Material corpului, sferei robinetului este din alama. Garniturile etansare bila, sunt din teflon PTFE, garnitura etansare tija-EPDM. Presiune nominala 1,0 MPa (10 bar), temperatura maxima lucru, 100°C. Se folosesc doar pentru apa potabila sau menajera. Suprafata robinetului care intra in contact cu apa nu contine nichel.

Robineti apa de la producatori consacrati precum schell, ferro, presiune nominala pana la 30 bar garantie 5 ani – 10 ani.  produsele se pot returna la 14 zile conform politicii  retur – Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus