Robineti Apa

Robineti Apa !

Cei mai buni robineti apa de calitate – robinete apa, robineti chiuveta coltari, robineti exterior , robineti antiinghet. Confectionati din alama, alama nichelata. Robineti 1/2, 3/4, 1, 11/4, 11/2, 2, 3/8. Robineti apa cu rozeta ornamentala cromata, fluture sau maneta. Robineti trecere pentru apa potabila certificati , agrementati de ministerul sanatatii – uniunea europeana, Robineti decorativi cu obertain/bila. Robineti polar anti inghet.

Corpul, axul, piulita de compensare pentru robineti sau robinete apa (popular ) sunt fabricate din piese turnate, prelucrate de masini-unelte, maneta actionare metalica
garnitura inel dubla, robinet sectiune trecere totala, debit marit, fara pierderea presiunii,

Filetele au numar mare de spire/pas des,  asigura o imbinare sigura/ etansa. Presetupa de compensare – utilizare facila, prin simpla strangere cu ajutorul unei chei plate, bila cromata, lustruita pentru a mari, rezistenta la coroziune, pereti solizi, design robust.

Robineti 1/2, 3/4, 1, 11/4, 11/2, 2, 3/8

Cei mai buni robineti apa, de calitate rezistenti la socuri mecanice si de presiune, control strict al calitatii efectuat in conformitate – standardele europene in vigoare.
Toti robinetii sunt supusi testelor de etanseitate. Robineti chiuveta coltari – marcati conform standardelor in vigoare, reliefate pe corpul robinetului. Suprafetele care intra in contact cu apa potabila nu sunt placate cu nichel.

Robinet antiinghet – Robineti exterior

Robineti de Trecere Apa in conformitate cu standardele in vigoare. indici reliefati pe corpul robinetului.  Suprafetele care intra in contact cu apa potabila-fara nichel.

Robineti exterior sunt robinetii care se instaleaza în aer liber. Robinetele exterioare sunt folosite pentru a furniza apă pentru diverse activități în aer liber, cum ar fi udarea grădinii, spălarea mașinii sau umplerea piscinei.

Robinetele exterioare sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi oțel inoxidabil sau bronz. Ele sunt, de asemenea, de obicei echipate cu o supapă de închidere care poate fi utilizată pentru a opri alimentarea cu apă atunci când robinetul nu este utilizat

Robinet dublu serviciu – robinet gradina antiinghet

Cu ajutorul unor echipamente corect selectate și potrivite, puteți
face utilizarea confortabilă, ușoară și plăcută. Confortul în utilizare va fi asigurat de funcțiile descrise mai jos, permițându-vă să vă satisfaceți chiar si cele mai exigente așteptări în ceea ce privește calitatea produselor alese.

Robinete de la producatori consacrati precum schell, ferro, presiune nominala pana la 30 bar garantie 5 ani – 10 ani.  produsele se pot returna la 14 zile conform politicii  retur – Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top