Instalatii Sanitare

Instalatii sanitare

Instalatii sanitare formate din robineti apa, filtre apa, teava cupru, teava pex, teava pexal, diverse fitinguri – accesorii, din alama metal, ppr, pex, cupru, componente care ajuta la formare si intretinerea instalatiilor.

Gama de produse pentru instalații este foarte largă pe piață. Este important pentru cumparator ca produsele pe care le instaleaza să fie de bună calitate. Oferta să fie complementară, ceea ce garantează o durată
lungă de viață a instalației. Am ales branduri cunoscute pentru că îndeplinește toate aceste condiții.

Filtre apa

Filtre apa, filtre apa potabila – filtre de apa potabila, filtre apa chiuveta,  sunt dispozitive care îndepărtează impuritățile din apa. Acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea apei. Pentru a o face mai sigură pentru consum sau pentru a-i îmbunătăți gustul și aspectul

Teava PEX

Tuburi de polietinena flexibile utilizate pentru transportul apei calde și reci în instalațiile sanitare și de încălzire. PEX este un acronim pentru polietilenă reticulată și se referă la procesul de fabricație prin care tuburile sunt tratate cu radiații sau cu o substanță chimică pentru a le face mai rezistente la căldură și la presiune. Teva PEX este mai ușoara și mai ușor de instalat decât teava de cupru tradiționala sau pex-al și nu se corodează. Ele sunt, de asemenea, mai flexibile, ceea ce face mai ușoară instalarea în zone greu accesibile.

Teava cupru

Tevile de cupru sunt componente esențiale într-o gamă largă de aplicații din industria construcțiilor și nu numai. Acestea sunt apreciate pentru proprietățile lor excelente de conductivitate termică și electrică, durabilitate și rezistență la coroziune. De asemenea, tevile de cupru sunt ușor de instalat și de întreținut și au o durată lungă de viață.

Robineti cu bila foarte rezistenti ,utilizati la temperaturi – presiuni
ridicate, cu rezistenta ridicata in timp la strangere. Robineti ce asigura curgerea completa (continua), posibilitate fixarii a spatiului de balans, filetele au lungime standard, suprafata interioara special creata pentru apa potabila.

Instalatii proiectate cu tehnologie avansata si fabricate din materiale calitatative, precise – sigure. Fitinguri – echipamente din alama, metal, pex ppr, pehd agrementate – certificate conform reglementarii uniuni europene si ministerul sanatatii. Produsele se pot returna in 14 zile conform politicii returului – Kelpi.ro. Scopul Nostru siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top