Incalzire pardoseala electrica

Incalzire pardoseala electrica.

Incalzire electrica in pardoseala – covor incalzire pardoseala, este o sursa de caldura invizibil─â f─âr─â aglomer─âri de ╚Ťevi sau radiatoare. Nu necesit─â ├«ntre╚Ťinere ╚Öi utilizat ├«mpreun─â cu termostatul nostru digital avansat ╚Öi izola╚Ťie. Sistemul este foarte efcient ╚Öi din punct de vedere al costului de func╚Ťionare.

Incalzire electrica in pardoseala

Nu mai calci pe podeaua rece! Marele benefciu pentru incalzirea in pardoseala electrica vis a vis de sistemele de ├«nc─âlzire prin pardoseala cu apa este c─â ave╚Ťi nevoie de ad├óncime mai mic─â de instalare. Prin urmare instala╚Ťia electric─â de ├«nc─âlzire prin pardoseal─â este, ├«n general mai ieftin─â de instalat.

Covor electric ce se potrive╚Öte practic sub suprafa╚Ť─â. Acesta scade timpul de ├«nc─âlzire a podelei, care, de asemenea, face ca acest sistem s─â fie adecvat pentru camere care nu sunt ocupate permanent, inclusiv bai,┬á birouri, camere de joac─â, etc.

Covor incalzit !

Elimin─â, de asemenea, ╚Öansele de scurgeri de ap─â sub podea. Covor electric magnum are o garan╚Ťie de durat─â care acoper─â func╚Ťionarea electromecanic─â a pl─âcii de ├«nc─âlzire ╚Öi doi ani la termostat ╚Öi senzorul de pardoseala.

Incalzire in pardoseala electrica magnum

este un tip unic de incălzire prin pardoseală. Sistemul a fost proiectat pentru a fi utilizat pe o gresie existentă, sau o podea existentă, finisată astfel încât încălzirea prin pardoseală să poată fi instalată acolo. Covorul este de aproximativ 4 mm grosime și poate fi inclus într-un strat de adeziv.

Termostatul avansat ╚Ťine cont de perioada necesar─â de ├«nc─âlzire, astfel ├«nc├ót podeaua s─â fie intotdeauna la temperatura potrivita atunci cand se dore┼čte. Acest lucru ├«nseamn─â c─â o ├«ntoarcere la termostat nu este necesara. Termostatul digital calculeaz─â dinainte timpul necesar de ├«nc─âlzire ╚Öi cantitatea de energie necesar─â.

Covorul incalzire pardoseala

Magnum este disponibil ├«n 20 de dimensiuni diferite, cu o suprafa╚Ť─â de 1 ÔÇô 25 m┬▓. Deoarece cablul de ├«nc─âlzire se conecteaz─â prin intermediul capetelelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte ╚Öi este invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice.

Acest termostat digital este o unitate de control de ├«nalt─â tehnologie pentru o gam─â larg─â de sisteme de ├«nc─âlzire. Covor incalzire pardoseala un produs efcient din punct de vedere energetic ╚Öi ofer─â solu╚Ťii pentru fiecare problem─â de ├«nc─âlzire. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top