Incalzire pardoseala electrica

Incalzire pardoseala electrica.

Incalzire electrica in pardoseala – covor incalzire pardoseala, este o sursa de caldura invizibilă fără aglomerări de țevi sau radiatoare. Nu necesită întreținere și utilizat împreună cu termostatul nostru digital avansat și izolație. Sistemul este foarte efcient și din punct de vedere al costului de funcționare.

Incalzire electrica in pardoseala

Nu mai calci pe podeaua rece! Marele benefciu pentru incalzirea in pardoseala electrica vis a vis de sistemele de încălzire prin pardoseala cu apa este că aveți nevoie de adâncime mai mică de instalare. Prin urmare instalația electrică de încălzire prin pardoseală este, în general mai ieftină de instalat.

Covor electric ce se potrivește practic sub suprafață. Acesta scade timpul de încălzire a podelei, care, de asemenea, face ca acest sistem să fie adecvat pentru camere care nu sunt ocupate permanent, inclusiv bai,  birouri, camere de joacă, etc.

Covor incalzit !

Elimină, de asemenea, șansele de scurgeri de apă sub podea. Covor electric magnum are o garanție de durată care acoperă funcționarea electromecanică a plăcii de încălzire și doi ani la termostat și senzorul de pardoseala.

Incalzire in pardoseala electrica magnum

este un tip unic de incălzire prin pardoseală. Sistemul a fost proiectat pentru a fi utilizat pe o gresie existentă, sau o podea existentă, finisată astfel încât încălzirea prin pardoseală să poată fi instalată acolo. Covorul este de aproximativ 4 mm grosime și poate fi inclus într-un strat de adeziv.

Termostatul avansat ține cont de perioada necesară de încălzire, astfel încât podeaua să fie intotdeauna la temperatura potrivita atunci cand se doreşte. Acest lucru înseamnă că o întoarcere la termostat nu este necesara. Termostatul digital calculează dinainte timpul necesar de încălzire și cantitatea de energie necesară.

Covorul incalzire pardoseala

Magnum este disponibil în 20 de dimensiuni diferite, cu o suprafață de 1 – 25 m². Deoarece cablul de încălzire se conectează prin intermediul capetelelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte și este invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice.

Acest termostat digital este o unitate de control de înaltă tehnologie pentru o gamă largă de sisteme de încălzire. Covor incalzire pardoseala un produs efcient din punct de vedere energetic și oferă soluții pentru fiecare problemă de încălzire. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top