Calorifere

Calorifere

Calorifere purmo, calorifere baie, calorifere panou, calorifere verticale, calorifere otel, calorifere aluminiu, calorifer scarita alb, negru. Toate calitatative cu eficienta maxima. Pentru incalzire termica, folosite in domeniul domestic, rezidential sau industrial.

Caloriferele sunt dispozitive utilizate pentru a încălzi camerele – spațiile într-o clădire. Acestea sunt conectate la sistemul încălzirii centrale al clădirii, care poate fi alimentat cu apă caldă sau amestec de apa cu antigel.

Calorifer scarita purmo alb, negru sau alte culori confecționate din oțel sau fonta sunt cele mai des intalnite.  Exista modele din aluminiu sau cupru dar datorita costului sunt mai rar intrebuintate. Acestea sunt construite astfel încât să aibă o suprafață mare de contact cu aerul din încăpere, încât căldura să poată fi transferată cât mai eficient. Caloriferele portprosop purmo – concepute pentru uscarea prosoapelor.

Principiul functionarii caloriferelor termice se bazează pe principiul căldurii radiante – convecției. Când apa caldă circulă prin calorifer, suprafața acestuia se încălzește și transferă căldura prin radiație către obiectele din încăpere și prin convecție către aerul din încăpere.

Pentru a regla temperatura din încăpere, caloriferele termice au prevăzute sisteme pentru montare robineti, care permit utilizatorului să ajusteze cantitatea apei calde care circulă prin calorifer. Astfel zis – să controleze cantitatea de căldură emisă în încăpere. În general, caloriferele termice sunt ușor la instalat sau întreținere. Este opțiunea populară de încălzire în clădirile rezidențiale și comerciale

Radiatoare panouconectori laterali, evidenţiate prin panoul frontal neted si linii orizontale inserate elegant. Se obţine astfel un efect estetic la finisare, fără a se pierde, în același timp puterea termică. Radiatorul este prevăzut cu protecţii laterale și protecţie superioară tip grătar.

Shopping Cart
Scroll to Top