Calorifere

Calorifere

Calorifer baie portprosop, radiatoar baie, calorifer baie, calorifer panou, calorifer vertical, calorifer otel, calorifer purmo, calorifer scarita, calorifer portprosop. Toate calitatative cu eficienta maxima. Pentru incalzire termica, folosite in domeniul domestic, rezidential sau industrial.

Caloriferele sunt dispozitive utilizate pentru a încălzi camerele – spațiile într-o clădire. Acestea sunt conectate la sistemul încălzirii centrale al clădirii, care poate fi alimentat cu apă caldă sau amestec de apa cu antigel.

Principiul functionarii unui calorifer purmo termic se bazează pe principiul căldurii radiante – convecției. Când apa caldă circulă prin calorifer, suprafața acestuia se încălzește și transferă căldura prin radiație către obiectele din încăpere și prin convecție către aerul din încăpere.

Pentru a regla temperatura din încăpere, termice au prevăzute sisteme pentru montare robineti, care permit utilizatorului să ajusteze cantitatea apei calde care circulă prin calorifer. Astfel zis – să controleze cantitatea de căldură emisă în încăpere. În general, caloriferele termice sunt ușor la instalat sau întreținere. Este opțiunea populară de încălzire în clădirile rezidențiale și comerciale

Calorifer baie – este un tip de radiator care degaja caldura in baza agentului termic si este utilizat pentru a încălzi băile. Acestea sunt de obicei fabricate din oțel sau aluminiu și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme.

Calorifere portprosop  – radiator baie care degaja caldura, functioneaza pe principiul termic si ajuta la uscarea prosoapelor.

Caloriferele de baie pot fi utilizate pentru a încălzi spațiul general al băii sau pot fi utilizate pentru a încălzi prosoapele și alte articole. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea un aspect elegant și modern în baie

Radiatoare panouRadiatoare verticale, evidenţiate prin panoul frontal neted si linii orizontale inserate elegant. Se obţine astfel un efect estetic la finisare, fără a se pierde, în același timp puterea termică. Radiatorul este prevăzut cu protecţii laterale și protecţie superioară tip grătar.

Shopping Cart
Scroll to Top