Cabluri degivrare

Afișez toate cele 14 rezultate

Cabluri degivrare !

Degivrarea ajuta in multe situații pe timpul iernii. Robinetele și conductele aflate la exterior trebuie închise iarna pentru a evita înghețarea acestora. Degivrarea ideal oferă o soluție mult mai simpla. Cablu incalzire Ideal înseamnă că țevile inghețate și scurgerile sunt date uitării! Cablu incalzire anti-îngheț ideal a fost special conceput pentru a evita inghețarea conductelor, robinetelor, conductelor de refulare.
Problemele legate de îngheț pot fi evitate foarte simplu prin montarea benzii degivrare de-a lungul conductelor: banda este gata de conectare și este prevăzută cu un termostat automat. Odată ce s-a aplicat izolația conductelor, banda este nu doar sigură, ci ajută și la evitarea cheltuielilor suplimentare pentru repararea conductelor de apă și a daunelor cauzate de conductele sparte.
Pachetul se livreaza cu un cablu de conectare de 2 metri, cu fișă împământare cu un regulator de temperatură bimetal. Cablu degivrare este disponibil în variante cu lungimi între1 m și 48m. Cablu pornește la temperaturi sub+5°C , oprește automat când temperatura depășește+13°C. Banda degivrare se poate aplica foarte ușor pe conductele metalice folosind bandă adezivă din aluminiu sau coliere de plastic.
Cabluri degivrare Ideal trebuiesc utilizate întotdeauna în combinație cu o izolație de conductă (din polietilenă) cu o grosime minimă de 10 mm, ceea ce oferă protecția și izolarea optimă și garantează, astfel, funcționarea cu eficiență energetică. Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Voastru!

Sus