Incalzire Electrica Degivrare

Afișez 1 - 24 din 25 de rezultate

Incalzire electrica degivrare!

Incalzire electrica degivrare – covorașe devicomfort TM 150T au doar 3 mm fiind ideale pentru proiectele de renovare. Covorașele sunt auto-adezive și sunt foarte ușor de instalat.
Cablurile de încălzire autolimitatoare cu regulator de temperatură. Tehnologia cablurilor de încălzire electrică este utilizată pe scară largă și în aplicațiile de încălzire pentru exterior, cu scopul reducerii la minimum pericolele cauzate in urma zăpezii, gheață – îngheț și de a oferi siguranță în exterior pe timpul iernii. Cablul autolimitator de încălzire constă într-un element de rezistenţă, dependent de temperatura dintre firele de cupru, paralele, care reglează şi limitează puterea calorică în fiecare punct de-a lungul cablului încălzire corespunzător. Dacă temperatura ambientului creşte, atunci puterea calorică a cablului se reduce, astfel încât să se prevină supraîncălzirea cablului.

DEVIpipeguard, solutie pentru topirea gheţii şi zăpezii de pe acoperişuri, jgheaburi, burlane scurgere, cât şi pentru protejarea inghetarii conductelor, pentru menţinerea temperaturii apei calde. Termostatele DEVIreg TouchTM asigură un control precis si cu un consum minim de energie. Returul produselor se face in 14 zile. Consultati politica retur al site-ului kelpi din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus