Motocultoare

Motocultor

Motocultor cu remorca sau fara, Motosapa, Motocultivator utilaje dotate cu un motor puternic pentru utilizare in diverse lucrari agricole in gradini , livezi sau la camp. Carcasa angrenajului este rezistenta la lovituri si uzura mecanica, fiind realizata din fonta turnata. Frezele sunt alcatuite din segmente demontabile ce se pot regla in functie de spatiul ce urmeaza a fi lucrat. Transportul frezelor pana la terenul ce urmeaza a fi lucrat este mult mai comod deoarece motocultorul este echipat cu bare special concepute pentru acest scop.

Motosapa

Atat un motocultor cu remorca sau fara, cat si o motosapa sau un motocultivator, fac parte din categoria celor mai comune echipamente pe care gospodarii cu sau fara experienta le utilizeaza pentru cultivarea pamantului. Sunt utilaje care r─âspund unor game largi ale nevoilor – creeaz─â confuzie pentru cump─âr─âtor in momentul achizi╚Ťiei. Compara╚Ťia dintre motocultoare si motosape ce sunt utile ├«n orice gospod─ârie poate fi privit─â din mai multe perspective: Motosapa – ideal─â pentru a m─ârun╚Ťi ╚Öi a af├óna p─âm├óntul pe suprafe╚Ťe restr├ónse – in general 0,5 ha. Totodat─â, motosapa lucreaz─â doar p─âm├óntul moale. Diferen╚Ťa dintre cele dou─â utilaje este puterea cu care acestea func╚Ťioneaz─â. Motosapa are o putere mai mic─â, ├«ntre 1 – 9 CP, iar un motocultor ├«ntre 5 – 16 CP. Un motocultor este dotat cu o priz─â de putere care permite ata╚Öarea diferitelor accesorii potrivite pentru activit─â╚Ťi variate.

Motocultor

Un motocultor┬á este destinat suprafe╚Ťelor ├«ntinse p├ón─â la 2 ha. El se poate folosit at├ót pentru preg─âtirea p─âm├óntului de plantare c├ót ╚Öi la sem─ânarea acestuia. Modurile de utilizare a motocultoarelor sunt numeroase,┬á iar tipurile de p─âm├ónt pe care pot fi folosite pot fi moi, tari sau chiar pietroase. Motosapa – motocultor din categoria motocultoare se pot returna doar in conditiile agreate de kelpi.ro, vezi conditii aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Cele mai c─âutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostate ambient tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top