Motocoase

Motocoase

Motocoasa pe benzina, motocositoare, cositoare, trimmer, cositoare electrica, masini de tuns iarba, masini de tuns gazon cu motoare termice sau electrice face parte din categoria sculelor de uz domestic, semiprofesional.
Modele compacte, mici, pentru utilizare domestica, semiprofesionala si chiar profesionala, cu ham profesional si maner tip ghidon de bicicleta sau manere de impins.
Motocoase foarte utile la taierea gazonului si lucrari de curatire in jurul pomilor, intrarilor si etajarilor de pe parcele, din gradini sau livezi.

Motocoasa – Motocositoare

Motocoasa – motocositoare conceputa si realizata pentru a furniza o eficienta maxima cu o putere dinamica ridicata. Motorul este in 2 timpi si usor. Realizat cu respectarea normelor de noxe, cu un consum redus de combustibil (autonomia cu un rezervor plin de combustibil este de o ora). Poate taia suprafete pana la 500 m2. Carburator cu pompa de amorsare pentru pornire usoara. Ax de transmitere a miscarii dintr-o singura bucata.

Cositoare

Cositoare cu maner reglabil, tip ghidon de bicicleta, pentru utilizarea cu doua maini, astfel ca se imbunatateste siguranta si increderea in cositoare. Ham profesional, cu doua curele, de umar si spate, cu mecanism de prindere si eliberare rapida. Cositoare cu rezervor realizat din Viton pentru a rezista la temperaturi inalte.
Acces rapid si usor la filtrul de aer pentru curatare, intretinere si inlocuire. Motocoasa realizata ca sa putem face schimbarea rapida a capului de taiere cu fir sau cutit. Conceputa sa foloseasaca o gama de cutite, de dimensiuni si aplicatii deiferite. Cutit / Lama metalica standard cu 3 taisuri, buna pentru taierea atat a ierbii, cat si a tufisurilor verzi. Cositoare electrica sau trimmer, utilaje ce fac parte din categoria domestica – hobby. Folosite pentru tunderea gazonului sau a ierburilor.
Recomandata pentru aplicati domestice, de mici meseriasi sau profesionale la tuns iarba, gazon si buruieni, inclusiv tufisuri.

Masina de tuns iarba

Masina de tuns iarba, face parte din categoria sculelor hobby, domestice, semiprofesionale. Echipata cu un motor puternic ce permite efectuarea de lucrari  pe suprafete cuprinse intre 1000 si 2000 mp. Dispun de 4 roti, din plastic, de dimensiuni mari si cu rulmenti din metal ce ajuta la o manevrabilitate crescuta si pe terenurile accidentate. Masina tuns iarba cu capacitatea mare de colectare a sacului,  permite acoperirea unor suprafete mari fara intreruperi.
Sacul este confectionat din material textil sintetic, rezistent la abraziune, radiatii UV.

Masina de tuns gazon

Masina de tuns gazon ofera un reglaj al inaltimii central de  7 trepte de reglare, care prezinta avantajul ca se regleaza inaltimea de taiere intr-un singur loc pentru toata masina, fata de alte modele la care trebui reglata inaltimea pentru fiecare roata in parte. Produsele din categoria motocoase se pot returna in maxim 14 zile in conditiile agreate de magazinul online kelpi.ro. Pentru a vedea conditii de retur, click aici.

Cele mai c─âutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostate ambient tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top