Atomizoare

Atomizoare – pulverizator

Atomizor, pulverizator, pompa de stropit, produse ecomandate pentru dezinfectarea si tratarea recoltelor, pepinierelor si a podgoriilor de dimensiuni mici. Poate fi utilizat eficient, atat in tratarea bolilor ce apar la culturi, cat si in plivirea chimica. Pentru prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor. Constructia robusta si compacta, impreuna cu hamul de sustinere pe umeri, il fac usor de folosit o perioada indelungata, fara oboseala excesiva.

Atomizoare

Un atomizor este un dispozitiv utilizat pentru a pulveriza un lichid sub form─â de pic─âturi fine. Este folosit ├«n principal ├«n scopuri agricole sau pentru cur─â╚Ťarea ╚Öi dezinfectarea diverselor suprafe╚Ťe. Atomizorul este echipat cu o pomp─â care pompeaz─â lichidul c─âtre duzele atomizorului. Apoi este transformat ├«n pic─âturi fine prin presiunea aerului comprimat sau prin for╚Ťa centrifug─â. Aceste pic─âturi fine pot fi reglate ├«n func╚Ťie de nevoile specifice. Un atomizor poate fi utilizat pentru a acoperi o gam─â larg─â de suprafe╚Ťe, inclusiv culturi agricole, pomi, tufi╚Öuri, iarb─â, plante ornamentale ╚Öi multe altele.

 Pulverizator

Pulverizatorul este caracterizat de efectul de stropire, pic─âturile fiind mai mari ╚Öi lipsite de uniformitate. Totu╚Öi, acest aspect nu trebuie considerat ca fiind un minus al pulverizatoarelor . Exist─â situa╚Ťii ├«n care presiune sc─âzut─â a acestora ofer─â fine╚Ťea de care este nevoie ├«n tratarea culturilor mai sensibile. Acestea se dovedesc a fi foarte eficiente ├«n special pentru proprietarii de mici gr─âdini, minilivezi etc.

Pompa de stropit – Vermorel

O pompa de stropit – vermorel este un dispozitiv utilizat pentru a furniza lichid┬á ├«n scopul stropirii sau pulveriz─ârii unei anumite suprafe╚Ťe. Aceast─â pomp─â este de obicei ac╚Ťionat─â manual, de╚Öi exist─â ╚Öi modele electrice sau cu motor. Pompa de stropit – vermorel este format─â dintr-un rezervor de lichid si o maneta actionata manual sau un sistem electric,┬á un sistem de conducte ╚Öi duze de stropit. Odat─â ce pompa este umplut─â cu lichid, utilizatorul trebuie s─â ac╚Ťioneze pentru a crea presiune ├«n sistemul de conducte. Pompa de stropit sau un vermorel, poate fi utilizat─â ├«ntr-o varietate de aplica╚Ťii, cum ar fi stropirea plantelor, a pomiilor, a culturilor agricole, a ierburilor ╚Öi a altor suprafe╚Ťe, ├«n func╚Ťie de nevoile specifice.

Shopping Cart
Scroll to Top