Atomizoare

Atomizoare – pulverizator

Atomizor, pulverizator, pompa de stropit, produse ecomandate pentru dezinfectarea si tratarea recoltelor, pepinierelor si a podgoriilor de dimensiuni mici. Poate fi utilizat eficient, atat in tratarea bolilor ce apar la culturi, cat si in plivirea chimica. Pentru prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor. Constructia robusta si compacta, impreuna cu hamul de sustinere pe umeri, il fac usor de folosit o perioada indelungata, fara oboseala excesiva.

Atomizoare

Un atomizor este un dispozitiv utilizat pentru a pulveriza un lichid sub formă de picături fine. Este folosit în principal în scopuri agricole sau pentru curățarea și dezinfectarea diverselor suprafețe. Atomizorul este echipat cu o pompă care pompează lichidul către duzele atomizorului. Apoi este transformat în picături fine prin presiunea aerului comprimat sau prin forța centrifugă. Aceste picături fine pot fi reglate în funcție de nevoile specifice. Un atomizor poate fi utilizat pentru a acoperi o gamă largă de suprafețe, inclusiv culturi agricole, pomi, tufișuri, iarbă, plante ornamentale și multe altele.

 Pulverizator

Pulverizatorul este caracterizat de efectul de stropire, picăturile fiind mai mari și lipsite de uniformitate. Totuși, acest aspect nu trebuie considerat ca fiind un minus al pulverizatoarelor . Există situații în care presiune scăzută a acestora oferă finețea de care este nevoie în tratarea culturilor mai sensibile. Acestea se dovedesc a fi foarte eficiente în special pentru proprietarii de mici grădini, minilivezi etc.

Pompa de stropit – Vermorel

O pompa de stropit – vermorel este un dispozitiv utilizat pentru a furniza lichid  în scopul stropirii sau pulverizării unei anumite suprafețe. Această pompă este de obicei acționată manual, deși există și modele electrice sau cu motor. Pompa de stropit – vermorel este formată dintr-un rezervor de lichid si o maneta actionata manual sau un sistem electric,  un sistem de conducte și duze de stropit. Odată ce pompa este umplută cu lichid, utilizatorul trebuie să acționeze pentru a crea presiune în sistemul de conducte. Pompa de stropit sau un vermorel, poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, cum ar fi stropirea plantelor, a pomiilor, a culturilor agricole, a ierburilor și a altor suprafețe, în funcție de nevoile specifice.

Shopping Cart
Scroll to Top