Gradina & Curte

Gradina & Curte

Motocultor, motosapa, motocoasa, cositoare, masina de tuns iarba, drujba, aparat de spalat cu presiune, aspirator, remorca, pulverizator insecticide. Suflanta frunze, burghiu gradina. Toate le gasesti la kelpi.ro
Gradina sau curtea noastra este locul unde natura ne asteapta sa ne relaxeze. Ne dorim să inspirăm și să ajutăm oamenii să lucreze mai ușor și mai eficient, să creăm mai multe posibilitati de alegere, în beneficiul tuturor celor implicați. Produsele noastre au un impact pozitiv asupra vieții a sute de mii de oameni în fiecare zi. Scopul nostru este aceela de a ajuta oamenii să muncească mai eficient pentru o viață mai bună si mai sanatoasa. Acesta este principiul după care ne ghidăm în fiecare zi, asta contează pentru noi și asta știm să facem cel mai bine.

Drujba -Motofierastrau

Poate realiza multiple lucrări din gospodărie, putând fii folosit pentru pomicultură, tăierea lemnului de foc, tăierea, cosmetizarea şi întreţinerea coroanei arborilor, îndepărtarea și rărirea arbuștilor, îndepărtarea lemnului putred, a trunchiurilor și a ramurilor lăstarilor, precum și pentru realizarea unor construcții din lemn.

Un element important în relația cu clientul este consilierea atunci cand doreste sa cumpere o drujba. Atât înainte de vânzare, cât și dupa vânzare. Kelpi nu oferă doar o gamă larga de produse, dar și service-uri partenere, gata să răspundă oricând solicitărilor. Partenerii noștri de la gradina & curte au experiența necesară pentru a rezolva eficient problemele semnalate. Rețeaua de service partener este aproape, pentru că ne dorim să oferim clienților noștri cea mai bună experiență atât în momentul vanzarii, cât și dupa vânzare.

Motocultor – Motosapa

Dotate cu motor puternic si po fi utilizate pentru diverse lucrari agricole in gradini, livezi sau la camp. Carcasa angrenajului este rezistenta la lovituri si uzura mecanica, fiind realizata din fonta turnata. Frezele sunt alcatuite din segmente demontabile ce se pot regla in functie de spatiul ce urmeaza a fi lucrat. Poate fi folosit cu un sistem cu 2 tamburi pentru cosire precum si cu o pompa pentru irigat deoarece este dotat cu priza de putere.

Motocoasa- Cositoare -Masina de tuns Iarba- Masina de tuns Gazon

Special proiectate pentru a îndeplini cele mai exigente cerinţe, fiind create pentru a usura conditiile grele de lucru şi de mediu. Motocoasa de umăr realizată prin calităţi deosebite, precum eficienţă, fiabilitate şi rezistenţă. Zgomot redus, consum de carburant foarte mic, designul ergonomic ofera un confort mare de utilizare, model ecologic cu nivel de noxe emise redus. Maşina de tuns iarba şi trimmerele sunt ideale pentru executarea de lucrări complexe de peisagistică pe suprafeţe medii sau suprafeţe mari, fiind echipate cu motoare rezistente şi puternice. Masina de tuns iarba este uşor de manevrat, si are un nivel redus de zgomot. Oferă rezultate optime cu efort minim.

Remorca

Remorca, pentru toate tipurile de motosape si motocultoare sau alte intrebuintari este un accesoriu foarte util, cu o capacitatea generoasa de incarcare. Remorca este ideala pentru transportarea: legumelor, fructelor, zarzavaturi, material saditor -saci cu seminte, rasaduri, puieti, diverse materiale din gospodarie. Remorca dotata cu frana mecanica de picior pe tambur, scaun pentru operator, cutie pentru depozitare scule, cuva/bena de transport. Remorca se ataseaza usor la marea majoritate a motocultoarelor si motosapelor de pe piata. Proiectata si realizata intr-o constructie robusta este dotata cu o punte rigida, rezistenta pentru solurile denivelate – camp, livada, padure. Se poate bascula manual, prin eliberarea sigurantei de pe cadrul remorcii, de sub scaunul operatorului. Produsele din categoria gradina & curte se pot returna in 14 zile maxim de la data achizitiei conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top