Manere usi ferestre

Manere usi ferestre

Manere usi ferestre pentru toate tipurile de usi si ferestre. Deschidere de urgență anti-panică pentru toate tipurile de uși. Structura, dimensiunile si performantele sunt conforme cu noul standard european CE NF EN1125. Thirard este conceput pentru a va echipa usile si ferestrele. Manere cu silduri sau fara. Plăci și mânere din aluminiu topit. Pătrat din oțel de 7 – 8 – 9 mm.

Maner usa

Pentru a alege manerul corespunzator deschiderii usii sau geamului trebuie aflata direcția de deschidere a ușii. Pentru asta, trebuie să ne aflăm în afara locuintei sau in afara camerei. Atunci cand dorim sa intram. Dacă deschiderea ușii se face către stânga (cu mana stanga),  atunci vorbim de o ușă care se deschide la stânga. In acest caz alegem manere cu inchidere stanga. Dacă deschiderea ușii se face către dreapta (cu mana dreapta), atunci vorbim de o ușă care se deschide  la dreapta. In acest caz alegem manere cu inchidere dreapta.

Clanta usa

Produsele Thirard îndeplinesc standarde stricte de calitate și, în funcție de game, beneficiază de etichete și certificate CE, NF și A2P. Thirard este o companie Franceza, fabricant de securitate, care produce manere cu carduri, cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard -butuci, broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc. Produsele sunt apreciate pe plan global, eticheta „Made in France” fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania se afla intr-o continua expansiune. Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile din data achizitiei  conform politici returului din site-ul Kelpi.ro. Pentru vizualizare click aici. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Voastru!

Shopping Cart
Scroll to Top