Lacate

Lacate

Lacate profesionale, lacate speciale, lacate personalizate – Invent, Inkandado, MasterKey, Cu Cifru, Clasice din alama sau alte materiale rezistente pentru interior, exterior, tablouri electrice. masterkey, cheie unica, nivel inalt de securitate.

Cea mai cunoscuta incuietoare sunt lacatele. Lacat este denumirea categoriei generale pentru incuietori cu toarta si se referă la clasificarea diferitelor tipuri de lacăte în funcție de caracteristicile lor comune. Lacătele sunt dispozitive de securitate utilizate pentru a bloca și proteja obiecte sau încăperi împotriva accesului neautorizat.

Există mai multe modalități de a clasifica lacătele în categorii, în funcție de diverse criterii, cum ar fi:

Tipul de construcție: Lacatele pot fi clasificate în funcție de modul lor de construcție și mecanismul de funcționare. De exemplu, există lacate cu cheie, lacăte cu cifru sau combinație, lacăte cu amprentă digitală sau lacăte cu card.

Lacate cu cifru si nivel de securitate inalta

Lacătele pot fi clasificate în funcție de nivelul lor de securitate și rezistență la forță. Aceasta poate include lacăte de securitate înaltă, lacăte rezistente la tăiere sau lacăte rezistente la manipulare.
Aplicație sau utilizare: Lacătele pot fi clasificate în funcție de utilizarea lor specifică. De exemplu, există lacăte pentru uși și ferestre, lacăte pentru biciclete sau motociclete, lacăte pentru containere de transport sau lacăte pentru valize și bagaje.
Materialele utilizate: Lacătele pot fi clasificate în funcție de materialele utilizate pentru fabricarea lor. Aceasta poate include lacăte din oțel inoxidabil, lacăte din alamă sau lacăte din aliaje speciale.

Lacate speciale, Lacate profesionale, lacate cu amprenta interior sau exterior sunt doar câteva exemple de categorii în care lacătele pot fi împărțite. Este important să alegi lacătele potrivite în funcție de nevoile tale specifice de securitate și utilizare.
Lacate personalizate
Lacate personalizate.  Sunt lacatele speciale care sunt create pentru a îndeplini nevoile și preferințele individuale ale utilizatorilor. Acestea pot fi personalizate în diferite moduri pentru a reflecta gusturile și stilul personal al fiecărei persoane.

Lacate personalizate – un mod minunat de a-ți exprima individualitatea și de a adăuga un strop de stil personal obiectelor tale. Acestea pot fi utilizate în diferite situații, cum ar fi pentru a securiza bagaje, cutii de bijuterii, dulapuri sau uși.

Există mai multe opțiuni de personalizare disponibile pentru lăcatele personalizate. Iată câteva dintre ele:

Scopul nostru este siguranta si confortul vostru. Este scopul de a va face viața mai simplă, usoara si mai sigura. Fiecare interacțiune cu unul dintre produsele noastre, ne dorim să fie cât mai comoda si practica ! De la cumpărare până la modul în care funcționează în locuința voastra.

Shopping Cart
Scroll to Top