Butuci usa

Butuci usa !

Butuci usa, butuc usa metalica, cilindru usa, cu buton  sau fara, din material alama, metal, inox cu 3, 5, 10 chei, card de proprietate, cheie pompa sau cheie unica pentru toti cilindri din locuinta, instututie, ansamblul.
Butuc usa termopan – 3 chei standard din alama – metal, in culori precum – auriu, alama, nichel. Cilindru usa – 5 chei amprenta material alama – metal in culoare auriu -crom. Cilindru anti gaurire, cilindru anti rupere, cilindru anti spargere, rezistenti la foc.

Butuc usa

Butuc usa termopan special 5 cheii amprenta pentru usi de cea mai inalta securitate. Fabricati din materiale premium, cu multiple elemente – securitate si chei imposibil de clonat. Butuc usa metalica special marca Thirard, ofera un grad sporit la siguranta.
Semicilindri  (semibutuci) de inalta siguranta ,, federal ,, – protecție anti-perforare, anti-rupere. Camă anti-smulgere. 4 chei reversibile nichelate, cu inel ergonomic turnat, card de proprietate ( copii ale cheilor se fac doar în uzină ).

Descrierea unui butuc de usa

Un butuc de ușa este un mecanism care permite blocarea și deblocarea unei uși cu o cheie. Butucul este format din mai multe componente, inclusiv:

  • Cilindrul: Cilindrul este partea principală a butucului care intră în contact cu cheia. Cheia are caneluri care se potrivesc cu pinii din interiorul cilindrului. Când cheia corectă este introdusă și rotită, pinii se aliniază, permițând rotirea cilindrului și deblocarea ușii.
  • Cheia: Cheia este o piesă metalică dințată care se folosește pentru a opera butucul. Forma dinților cheii trebuie să se potrivească exact cu pinii din interiorul cilindrului pentru a debloca ușa.
  • Camașă: Camașa este carcasa exterioară a butucului. Aceasta găzduiește cilindrul și este de obicei montată pe clanța ușii.
  • Șuruburi de fixare: Șuruburile de fixare fixează butucul pe ușă

Trebuie sa sti! Înainte sa achizitionezi un butuc nou, va trebui să cunoști dimensiunile cilindrului curent. Masoară butucul cu ruleta, metrul sau subler,  pornind din mijloc (unde este cama – partea care se misca), spre stanga si spre dreapta.

Returul produselor se face in maxim 14 zile conform politicii returului agreate – Kelpi.ro din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru !

Shopping Cart
Scroll to Top