Amortizoare

Amortizoare !

Amortizor usa, poarta, grilaj garaj sau alte utilizari. Ultra garantate la siguranta, rupere, ruginire. Amortizor pentru usi – cea mai simplă și fiabilă modalitate de a satisface inchiderea lenta a usilor, portilor etc. In siteul kelpi.ro gasiti o gama larga de astfel de mecanisme. Amortizor cu arc – cea mai simpla și cea mai puțin costisitoare varianta. Acest sistem fiind preferat pentru ușile ușoare, dacă nu există pretenții de inchidere foarte lenta.

Amortizor cu brat culisant – versiunea relativ simpla- o tijă otelita și un mecanism reglabil cu arc. Amortizor brat compas – compus dintr-un corp fixat pe marginea usii si un brat cu articulatie fixat pe tocul usii. Amortizor Thirard – partenerul usilor!

Produsele se pot returna la maxim 14 zile de la data achizitiei conform politici retur Kelpi.ro . Alege – comanda online  din portofoliul categoriei amortizoare. Produsele comercializate pe siteul Kelpi.ro sunt produse fabricate in fabrici ale fabricantilor cu renume modial. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top