Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Amortizoare

Afișez toate cele 5 rezultate

Amortizoare !

Amortizor usa, poarta, grilaj garaj sau alte utilizari. Ultra garantate la siguranta, rupere, ruginire. Amortizor pentru usi – cea mai simplă și fiabilă modalitate de a satisface inchiderea lenta a usilor, portilor etc. In siteul kelpi.ro gasiti o gama larga de astfel de mecanisme. Amortizor cu arc – cea mai simpla și cea mai puțin costisitoare varianta. Acest sistem fiind preferat pentru ușile ușoare, dacă nu există pretenții de inchidere foarte lenta.

Amortizor cu brat culisant – versiunea relativ simpla- o tijă otelita și un mecanism reglabil cu arc. Amortizor brat compas – compus dintr-un corp fixat pe marginea usii si un brat cu articulatie fixat pe tocul usii. Amortizor Thirard – partenerul usilor!

Produsele se pot returna la maxim 14 zile de la data achizitiei conform politici retur Kelpi.ro . Alege – comanda online  din portofoliul categoriei amortizoare. Produsele comercializate pe siteul Kelpi.ro sunt produse fabricate in fabrici ale fabricantilor cu renume modial. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus