Feronerie Acces Siguranta

Feronerie Acces Siguranta

Sistem masterkey de la thirard. Ave╚Ťi ├«ntotdeauna controlul asupra spa╚Ťiilor dumneavoastr─â. De asemenea, v─â bucura╚Ťi de un nivel foarte ridicat de securitate si garantie.

Butuc usa, Amortizor Usa

Cilindri pentru usi cu dferite nivele securitate si protectii -Primul nivel de protectie este anti-smulgere si reprezinta elementul protectie intalnit inclusiv pe cilindru cu un grad securizat scazut. Pe langa surubul de fixare, bitul impiedica extragerea cilindrului. butuc anti-speraclu ÔÇô numarul, forma si organizarea stifturilor impiedica deschiderea cilindrului cu speraclu. Butuc anti-perforare ÔÇô acul din otel intarit previne perforarea. Butuc anti-spargere ÔÇô o grinda otel intareste cilindrul. Butuc rupere-controlata ÔÇô o parte din cilindru, in cazul spargerii, se desprinde, in timp ce miezul de la cilindru ramane intact.
Nivel inalta securitate Mecanism 5,6,7, 8 pini. Card proprietate.

Broasca usa, Yala usa

Sunt putini oameni priceputi la toate! Atunci te poti baza pe kelpi. Te ajutam sa gasesti lucrul care i-ti trebuie, s─â intelegi cum poti gasi, monta ╚Öi utiliza singur tot ce i-ti este necesar pentru accesul si siguranta locuintei, biroului sau locul de munca.┬á Produsele necesare tie le gasesti aici.┬á G─âse╚Öti o gam─â variat─â de produse la cel mai bun raport calitate pre╚Ť.

Broastele incastrate sau ingropate sunt cele mai discrete sisteme de inchidere fiind instalate in adancimea usii, deci invizibile. In func┼úie de necesitatea inchiderii la kelpi g─âsi┼úi solu┼úia de siguran┼ú─â corect─â!. Descoperiti varietatea gamei de produse in domeniul accesului. ├Äncep├ónd cu broaste inchidere multipunct pentru cele mai ├«nalte criterii de securitate, pana la varianta clasica- broasca aplicata ┼či p├ón─â la yala aplicata.

Sistem masterkey, Cheie unica

Nu iti mai face griji pentru toate cheile pe care le folosesti zilnic si alege o solutie care presupune utilizarea unei singure chei pentru toate intrarile. Poti folosi o singura cheie pentru a deschide poarta, usa de intrare, usa la garaj, cutia postala sau usa de la serviciu. Datorita adaptabilitatii sale sistemul de cheie unica te poate insoti pe tot.

Sistemele de ├«nchidere MasterKey sunt f─âcute pe comand─â ├«n func╚Ťie de necesitatea clien╚Ťilor ╚Öi constau ├«n configurarea unui num─âr solicitat de butuci cu un anume numar de chei. Scopul este de a oferi produse ╚Öi servicii de calitate ridicat─â, motiv pentru care colabor─âm firme de ├«ncredere.

Manere inteligente intelock

Manerele reprezinta un┬áelement esential datorita functiei de baza pe care o are, cea de a permite inchiderea si deschiderea usilor┬áusor, dar si pentru ca fac parte din┬ádesign-ul general si estetica locuintei, institutiei, hotelului sau biroului. Va oferim┬ánumeroase modele de manere pentru hoteluri cu stiluri foarte diferite┬áastfel incat sa puteti┬áadapta manerele la decorul dumneavoastra propriu. Securitate prin manere inteligente de ├«nalt─â calitate ╚Öi cel mai inalt nivel de control acces, deoarece pute╚Ťi determina ├«n orice moment cui, c├ónd ╚Öi unde ii permiteti accesul.

Clanta usa

Oricine poate folosi produsele noastre, acestea sunt concepute pentru a fi sigure ╚Öi u╚Öor de utilizat – indiferent ce varsta ai. 7 ani, 60 ani sau 80 ani. Respect─âm ├«ntotdeauna standardele ╚Öi cerin╚Ťele fiec─ârei persoane. Produsele Feronerie Acces Siguranta se poate returna in 14 zile conform politicii returului kelpi, din sectiunea conditii retur.┬áScopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Cele mai c─âutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare pompe submersibila rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostat centrala tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top