Feronerie Acces Siguranta

Feronerie Acces Siguranta

Sistem masterkey de la thirard. Aveți întotdeauna controlul asupra spațiilor dumneavoastră. De asemenea, vă bucurați de un nivel foarte ridicat de securitate si garantie.

Butuc usa, Amortizor Usa

Cilindri pentru usi cu dferite nivele securitate si protectii -Primul nivel de protectie este anti-smulgere si reprezinta elementul protectie intalnit inclusiv pe cilindru cu un grad securizat scazut. Pe langa surubul de fixare, bitul impiedica extragerea cilindrului. butuc anti-speraclu – numarul, forma si organizarea stifturilor impiedica deschiderea cilindrului cu speraclu. Butuc anti-perforare – acul din otel intarit previne perforarea. Butuc anti-spargere – o grinda otel intareste cilindrul. Butuc rupere-controlata – o parte din cilindru, in cazul spargerii, se desprinde, in timp ce miezul de la cilindru ramane intact.
Nivel inalta securitate Mecanism 5,6,7, 8 pini. Card proprietate.

Broasca usa, Yala usa

Sunt putini oameni priceputi la toate! Atunci te poti baza pe kelpi. Te ajutam sa gasesti lucrul care i-ti trebuie, să intelegi cum poti gasi, monta și utiliza singur tot ce i-ti este necesar pentru accesul si siguranta locuintei, biroului sau locul de munca.  Produsele necesare tie le gasesti aici.  Găsești o gamă variată de produse la cel mai bun raport calitate preț.

Broastele incastrate sau ingropate sunt cele mai discrete sisteme de inchidere fiind instalate in adancimea usii, deci invizibile. In funcţie de necesitatea inchiderii la kelpi găsiţi soluţia de siguranţă corectă!. Descoperiti varietatea gamei de produse in domeniul accesului. Începând cu broaste inchidere multipunct pentru cele mai înalte criterii de securitate, pana la varianta clasica- broasca aplicata şi până la yala aplicata.

Sistem masterkey, Cheie unica

Nu iti mai face griji pentru toate cheile pe care le folosesti zilnic si alege o solutie care presupune utilizarea unei singure chei pentru toate intrarile. Poti folosi o singura cheie pentru a deschide poarta, usa de intrare, usa la garaj, cutia postala sau usa de la serviciu. Datorita adaptabilitatii sale sistemul de cheie unica te poate insoti pe tot.

Sistemele de închidere MasterKey sunt făcute pe comandă în funcție de necesitatea clienților și constau în configurarea unui număr solicitat de butuci cu un anume numar de chei. Scopul este de a oferi produse și servicii de calitate ridicată, motiv pentru care colaborăm firme de încredere.

Manere inteligente intelock

Manerele reprezinta un element esential datorita functiei de baza pe care o are, cea de a permite inchiderea si deschiderea usilor usor, dar si pentru ca fac parte din design-ul general si estetica locuintei, institutiei, hotelului sau biroului. Va oferim numeroase modele de manere pentru hoteluri cu stiluri foarte diferite astfel incat sa puteti adapta manerele la decorul dumneavoastra propriu. Securitate prin manere inteligente de înaltă calitate și cel mai inalt nivel de control acces, deoarece puteți determina în orice moment cui, când și unde ii permiteti accesul.

Clanta usa

Oricine poate folosi produsele noastre, acestea sunt concepute pentru a fi sigure și ușor de utilizat – indiferent ce varsta ai. 7 ani, 60 ani sau 80 ani. Respectăm întotdeauna standardele și cerințele fiecărei persoane. Produsele Feronerie Acces Siguranta se poate returna in 14 zile conform politicii returului kelpi, din sectiunea conditii returScopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top