Cap Dus fix

Cap dus fix

Cap dus fix. palarie dus tavan, para dus fixa  pentru coloane de dus si sisteme dus incastrate, aparente. Modele, clasice, moderne, elegante, retro. 1 Functie , 2 functii ,3 functii. Culori alb, negru, crom, auriu, culori combinate. Palarie de dus – para dus fixa emailata special cu straturi anticorozive, datorita folosirii ei in spatii umede. Cap dus tavan prevazut cu cartus ceramic integrat (Nu toate), Materialele capetelor de dus pot fi din otel inox, metal sau alte materiale.

Dusurile din baile noastre, trebuiesc sa fie cat mai sigure, functionale, aspectuoase pentru a ne relexa profund!
Relaxarea inseamna confort – siguranta. Pentru a o obitine avem nevoie de dusuri cu aspect placut, durabil, fiabil. La kelpi poti gasi acest Cap dus ingropat, aparent, cu sistem easy clean.

Cap dus fix – palarie dus tavan

O palarie de dus tavan – cap dus fix.. este un tip de palarie de dus care este montata pe tavan, in loc de pe perete. Acest lucru poate oferi o experienta de dus mai relaxanta si mai confortabila, deoarece apa va fi distribuita uniform pe tot corpul. De asemenea, palariile de dus tavan pot fi o alegere buna pentru persoanele cu spatiu limitat, deoarece pot fi montate pe orice tip de tavan, inclusiv tavanele inclinate.

Prevăzut cu un jet puternic și aerat, directionat prin câteva duze centrale, care stimulează corpul.
Jet concentrat circular usor stimulant.
Jet blând, puternic dispersat, ales pentru relaxare și liniștire.
Jet complet, ales pentru dublul beneficiu al funcțiilor de masaj puternic si jet delicat. Aerarea suplimentară a jetului de apă. Vă permite să utilizați o cantitate mai mică de apă, menținând în același timp confortul în utilizare.

Un interior ideal este unul în care mă simt confortabil. Când ne-am amenajat baia am ținut cont de aceste preferințe. În aranjamentele moderne de baie, capetele de dus fac parte din arhitectura si aranjamentul camerelor de baie.

Comanda online, cap dus fix, (palarie ) diferite modele, culori, stiluri. Acum ai baia dorita, ca aspect, calitate la doar un click! Garantia acordata produselor din categoria cap dus fix, 5 ani. Produsele se pot returna la maxim 14 zile din momentul achizitiei conform politicii returului agreate pe site-ul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top