Set Chiuveta si Baterie

Set chiuveta si baterie!

Set chiuveta si baterie granit bucatarie.

Chiuveta de bucatarie este un vas de spălat care este folosit în bucătărie pentru a spăla vase, alimente și alte obiecte. Chiuvetele de bucatarie sunt disponibile într-o varietate de materiale, inclusiv oțel inoxidabil, granit, porțelan și ceramică. Ele pot fi, de asemenea, de diferite forme și dimensiuni.

O baterie de bucatarie este un dispozitiv care controlează debitul și temperatura apei din chiuveta de bucatarie. Bateriile de bucatarie sunt disponibile într-o varietate de stiluri, inclusiv baterii de blat, baterii de perete și baterii duble.

Atunci când alegeți un set chiuveta si baterie granit de bucatarie, este important să luați în considerare următoarii factori:

  • Materialul: Materialul chiuvetei va afecta aspectul, durabilitatea și prețul acesteia. Oțelul inoxidabil este un material popular deoarece este durabil, ușor de curățat și disponibil la o varietate de prețuri. Granitul este un material mai scump, dar oferă un aspect mai elegant și este mai rezistent la zgârieturi. Porțelanul și ceramica sunt materiale mai puțin durabile, dar sunt mai ușoare și mai accesibile din punct de vedere al prețului.
  • Forma și dimensiunea: Forma și dimensiunea chiuvetei vor depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră. Dacă aveți o familie mare, veți avea nevoie de o chiuvetă mai mare. Dacă aveți o bucătărie mică, veți avea nevoie de o chiuvetă mai mică.
  • Stilul: Stilul chiuvetei și al bateriei ar trebui să se potrivească cu designul general al bucătăriei. Dacă bucătăria are un aspect contemporan, chiuveta și bateria moderne ar fi o opțiune bună. Dacă bucătăria are un aspect tradițional, chiuveta și bateria clasice ar fi o opțiune bună.
  • Funcțiile: Bateriile de bucătărie pot avea o varietate de funcții, cum ar fi un duș sau un pulverizator. Alegeți funcțiile care sunt importante pentru dvs.

Cand alegeți chiuveta si baterie bucatarie, este important să luați în considerare factorii enumerati mai sus.

Alegeți o chiuveta si baterie care sunt potrivite pentru nevoile, preferințele și bugetul dumneavoastră.

Chiuvetele din granit au fost imbunatatite cu liant 20% pentru mai multa durabilitate. Bateriile pentru chiuveta sunt  din alama sanitara, cartus ceramic, design modern – practic. Bateriile sunt emailate anticoroziv si vopsite in camp electrostatic pentru a mari rezistena la conditii umede. Chiuveta din granit compusa 80% granit – 20% liant. Specialisti au studiat – constatat ca acest liant in compozitie cu granitul ofera o mai mare rezistanta la lovituri si zgarieturi.

Picurătorul în dreapta sau în stânga? Alegând chiuvetele marcate cu pictograma „Chiuveta reversibilă„ poți decide în care parte dorești să o
poziționezi. Acest lucru îți va permite să o adaptezi la spațiul disponibil din bucătărie. Bateriile de chiuveta sunt prevazute cu aerator ( economizor ) m22-m24, racorduri flexibile de conectare 3/8, iar cele extractibile cu comutator 2 functii dus sau jet. Set bucatarie format din baterii cu garantie 5 ani si chiuveta cu garantie 15 ani.
Returul produselor se face in 14 zile conform politicii returului site-ului kelpi din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Cele mai căutate produse

amortizoare usi baterii bideu baterii bucatarie baterii cada baterii dus baterii lavoar baterii speciale broaste yale butuci usa cabluri degivrare calorifer baie calorifere otel cap dus fix clapete wc coloane dus distribuitoare incalzire dozator sapun filtre antimagnetita anticalcar filtre apa incalzire in pardoseala incalzire pardoseala electrica lacate manere usi pompe presiune apa pompe recirculare pompe submersibila rezervoare wc rigole dus robineti apa robineti calorifere robineti electrici senzor pisoar set baterii baie set dus mobil sifoane rigola termostat centrala tevi instalatii
Shopping Cart
Scroll to Top