Chiuveta granit

Chiuveta granit!

Chiuvete bucatarie din granit – spalator bucatarie – chiuveta bucatarie dubla cu 1 cuva, 2 cuve. Șase tipuri, douăzeci și patru – modele, patru culori caracterizează gama actuală a chiuvetelor din compozit granit de la ferro. Aceasta îți va permite să alegi modele potrivite pentru bucătăriile spațioase, pentru cele pe colț sau chicinete.  Spalatorul de bucatarie – rol important ca design si functionalitate, de aceea trebuie ales cu deosebita atentie. Aspectul ofera confort si eleganta, functionaliatea ofera siguranta, impreuna ofera relaxare.

Chiuveta granit bucatarie 

Chiuvete bucatarie rotunda. Se recomandata  bucatariilor cu spatii mici unde spatiul trebuie optimizat la maxim. Chiuveta granit bucatarie medie cu picurator pentru scurgerea apei si uscarea vaselor – ideala bucatariilor medii unde permite un mobilier mediu dar confortabil.

Chiuveta bucatarie granit neagra

Ferro asigură o calitate excelentă a produselor sale. Compania pune un accent deosebit pe îndeplinirea standardelor de calitate, menținerea ridicată a parametrilor tehnici, siguranța și funcționalitatea produselor. Toate produsele companiei sunt supuse unor proceduri de verificare a calității extrem de amănunțite și restrictive.

Chiuveta dubla bucatarie  

Utilizatorul produselor noastre este cel mai important pentru noi, prin urmare, atunci când proiectăm soluții pentru casă, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că ideile noastre sunt nu doar funcționale și confortabile, ci și estetice. Produsele sunt verificate în fiecare etapă a producției, iar inginerii cu înaltă calificare sunt responsabili de calitatea și certificarea lor. Aceștia urmăresc desfășurarea corectă a proceselor de control, iar auditorii verifică ulterior conformitatea cu procedurile sistemului de asigurare a calității.

Chiuveta bucatarie granit bej

Chiuveta granit bucatarie mare – 1 cuva sau 2 cuve – dubla, cu picurator pentru scurgerea apei si uscarea vaselor recomandam spatiilor mari – spatioase. Montarea se face incastrata, set fixare pentru blat, ventil automat de scurgere,  sifon – racordare masina spalat. Returul produselor se face in 14 zile conform politicii de retur kelpi din sectiunea conditii retur. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top