Rezervoare wc

Rezervoare wc

Rezervor wc incastrat geberit – Bazin wc , rezervor wc semiinaltime, Suport wc suspendat geberit ingropat pentru vase wc suspendate; Pentru vase wc-uri, pisoare, bideuri, lavoare – elementele nevazute din spatele peretelui, dar foarte esentiale. In spatele zidurilor, ele sustin  frumusetea si confortul din fata zidurilor. Fara acest cadru nu am putea monta; un obiect igienic- sanitar suspendat cum ar fi; bideu, pisoar, lavoar, un vas wc suspendat sau o clapeta actionare. Bazin wc incastrat pentru pereti ingusti. Toate obiectele enumerate reflecta frumusetea, confortul si eleganta in interiorul bailor noastre.

Rezervor wc incastrat

Rezervor wc incastrat geberit sau schell ( suport wc suspendat) din metal, vopsit electrostatic cu sistem fixare  vas wc reglabil. Cadru pisoar metal vopsit in camp electrostatic cu sistem fixare pisoar reglabil. Cadru bideu metal vopsit in camp electrostatic cu sistem fixare bideu reglabil. Cadru lavoar din metal vopsit electrostatic cu sistem fixare lavoar.

Bazin wc incastrat 

Ca furnizor de sistem, schell are în portofoliu pentru obiecte, elementele de montaj potrivite pentru instalarea aparentă și încastrabilă în tencuială – indiferent dacă e pentru lavoar, duș, wc sau pisoar. Standardele înalte împotriva vibrațiilor mecanice permit astfel respectarea izolării fonice conform din 4109 în ingineria structurală din construcții. Elementele cu montare pe perete orientate înspre practică pentru domeniile sanitare publice și comerciale ușurează viața personalului de specialitate.

Rezervor wc – bazin wc

Geberit oferă o gamă largă de opțiuni pentru proiectarea băilor care impresionează atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Lavoarele, mobilierul de baie și dulapurile cu oglindă în diferite modele sunt perfect coordonate între ele și pot fi combinate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale. Acum ai posibilitatea de a-ti crea baia visata. Alege si comanda cadre montaj de calitate, de la kelpi.ro . Returul produselor Rezervoare wc se face la maxim 14 zile conform politicii returului din siteul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Shopping Cart
Scroll to Top