Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Categorii de produse

Dimensiuni Clapeta

Material

Clapeta pisoar

Afișez toate cele 4 rezultate

Senzor pisoar!

Clapeta actionare pisoar se remarcă nu doar prin design, se remarca si  prin funcţiile variate. Reglarea debitului de apa, timpul curatarii  pisoarului. De la actionarea manuala clapeta la clapeta actionata electronic la 230v sau acumulatori. Printre acestea se numără şi modulul  purificare a aerului care se potrivește cu majoritatea clapetelor de acţionare.

Sistem comanda pisoar

Graţie liniilor clasice atemporale, colecţia geberit pentru pisoare se potriveşte în orice baie. Geberit a ales un design conservator şi decent, aducând în prim plan funcţionalitatea. Geberit uimeşte printr-un raport preţ-calitate excelent, şi aşa cum geberit ne-a obişnuit, fără un compromis în ceea ce priveşte calitatea.

Senzor pisoar schell

Soluţiile tehnice din spatele peretelui asigură funcţionarea ireprosabilă, confortul extrem şi durabilitatea maximă, în mod eficient şi discret. La rezervoarele încastrate, clapeta actionare este singurul element vizibil pentru utilizator. În funcţie de utilizare sau condiţiile existente în clădire pot fi utilizate diverse sisteme pentru spălare.

Senzor pisoar geberit

Geberit îmbină cunoștințele de tehnică sanitară cu competența de proiectare, astfel că firma este o referință pentru soluții globale și complet integrate pentru întreaga baie. Aspectul estetic nu este afectat, deoarece este posibilă integrarea în perete a multor componente. Ele sunt combinate inteligent în sisteme unice, astfel că Geberit ONE se poate distinge prin multe avantaje evidente și mai puțin evidente. Ele contribuie la o mai bună curățenie, mai mult spațiu și mai multă flexibilitate în baie.

Returul produselor clapeta pisoar se face in 14 zile conform politicii de retur din site-ul Kelpi.ro sectiunea conditii retur. Scopul nostru siguranta si confortul vostru!

Sus