Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Categorii de produse

Material

Rigole dus

Afișez toate cele 17 rezultate

Rigole dus!

Rigola dus cu evacuare pentru drenaj! Aspect foarte important pentru o baie sau dus. Ele asigura evacuarea apei menajere din dus si ne protejeaza inpotriva inundatiilor, de aceea trebuiesc alese cu  deosebita atentie.

Colecția de rigole CleanLine combină expertiza în tehnologia sanitară cu abilitățile de proiectare versatile pentru a oferi o soluție de pionierat și cuprinzătoare. Locul dvs. de spălat proiectat individual și pentru întreaga baie. Clean Line se remarcă cu o serie întreagă de avantaje atât evidente, cât și ascunse, toate combinate inteligent în cadrul sistemului. Acestea asigură mai multă curățenie, mai mult spațiu și mai multă flexibilitate în baie.

Rigola dus geberit

Pe cât de diferiţi sunt oamenii, pe atât de diferite sunt şi preferinţele lor. De aceea, Geberit oferă rigola pentru baie potrivită pentru toate nevoile. Designul nostru modern şi atemporal se combină bine şi cu produsele existente. Funcţiile practice şi bine gândite oferă, de asemenea, o varietate de soluţii, în ceea ce priveşte curăţenia, spaţiul, confortul şi uşurinţa în utilizare, care simplifică viaţa.

La kelpi gasiti rigola dus cu sifon inclus gata pentru instalare calitative, elegante, durabile, produse in fabrici al caror renume mondial dainuie de zeci sau sute de ani. Rigola dus cu sifon evacuare si gratar detasabil, Rigola usor de curatat. Rigola ajustabila in lungime, adancime. Rigola reglabile in inclinare. Rigola cu gratare din inox acoperite cu strat anti-Fingerprint (anti zgariere si amprente), diferite culori, lungimi, modele

Rigole dus garantate 10 ani. Produselor se pot returna in 14 zile, conform politicii returului agreate de site-ului kelpi. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus