Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Categorii de produse

Cap Dus fix

Afișez toate cele 20 rezultate

Cap dus fix!

Cap de dus pentru coloane de dus incastrate, aparente. Modele, clasice, moderne, elegante, retro. 1 Functie , 2 functii ,3 functii. Culori alb, negru, crom, auriu, culori combinate. Palarie de dus emailata special cu straturi anticorozive, datorita folosirii ei in spatii umede. Cap dus tavan prevazut cu cartus ceramic integrat (Nu toate), Materialele capetelor de dus pot fi din otel inox, metal sau alte materiale.

Dusurile din baile noastre, trebuiesc sa fie cat mai sigure, functionale, aspectuoase pentru a ne relexa profund!
Relaxarea inseamna confort – siguranta. Pentru a o obitine avem nevoie de dusuri cu aspect placut, durabil, fiabil. La kelpi poti gasi acest Cap dus ingropat, aparent, cu sistem easy clean.

Cap de dus

Prevăzut cu un jet puternic și aerat, directionat prin câteva duze centrale, care stimulează corpul.
Jet concentrat circular usor stimulant.
Jet blând, puternic dispersat, ales pentru relaxare și liniștire.
Jet complet, ales pentru dublul beneficiu al funcțiilor de masaj puternic si jet delicat. Aerarea suplimentară a jetului de apă. Vă permite să utilizați o cantitate mai mică de apă, menținând în același timp confortul în utilizare.

Un interior ideal este unul în care mă simt confortabil. Când ne-am amenajat baia am ținut cont de aceste preferințe. În aranjamentele moderne de baie, capetele de dus fac parte din arhitectura si aranjamentul camerelor de baie.

Comanda online, cap dus fix, (palarie ) diferite modele, culori, stiluri. Acum ai baia dorita, ca aspect, calitate la doar un click! Garantia acordata produselor din categoria cap dus fix, 5 ani. Produsele se pot returna la maxim 14 zile din momentul achizitiei conform politicii returului agreate pe site-ul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus